dimecres, de març 21, 2007


SI VOLEN GUERRA LA TINDRÀN Pel futur alcalde de Laxe


Faré un afegit al meu escrit, obligat per la lamentable i vergonyosa situació viscuda aquest matí al Camp Nou. Ara resulta que no parla cap jugador perquè els senyorets no volen sortir a la sala de premsa. Segons ens han informat desde Ciutat Badia, "no hi ha cap futbolista en disposició d'atendre als mitjans". Segons sembla, el futbolista que havia de sortir avui (no ens han dit el nom però sembla que es tracta d'Edmilson), s'ha negat a sortir i el club diu que no hi pot fer res més. El més normal seria demanar-li a qui ha de sortir demà o divendres a veure si pot avançar un dia la seva presència davant els mitjans i així tots marxem contents.
Però no, a Ciutat Badia prefereixen que no surti ningú i ens recorden que ja ens van avisar la setmana passada. Cadascú és lliure de pensar el que vulgui, però jo sospito que ningú al club ha fet res per intentar que la sala de premsa no quedés buida. Més d'un se'n alegra de veure com marxem cap a casa amb les mans buides i això és molt trist.
A partir d'aqui hem de reflexionar com a colectiu i començar a actuar, cada setmana riuen de nosaltres. Ens posen tanques, ens tancan portes, no surt a parlar ningú i ens putejen de forma sistemàtica i aqui mai passa res. Si volen guerra la tindràn, i si a falta de declaracions hem de començar a explicar les coses que tots sabem i que fins ara tapem, ho haurem de fer. Ells, amb el seu despreci, ens obligaràn a fer premsa del cor i a traslladar la zona mixta al Bikini, al Buda o a on sigui. Ells mateixos.

7 comentaris:

Comando Peralada ha dit...

Crec que no s'acaben d'adonar que veure la sala de premsa cada dia així de buida (sempre la poden plenar de turistes que fan el tour de l'estadi), no els fa cap mena de bé. Quan els va bé busquen els mitjans de comunicació per fer alló mateix que fan els italians: posar-se al servei del club, escampar rumors, dir que tal o qual jugador està fitxat, crear estats d'opinió favorables a que alguns marxin, o es quedin. Però els negocis, com a tots llocs, van en dues direccions. Per demanar, has de donar.
L'escorta

Anònim ha dit...

Ara t'escolto, alcalde. Periodisme d'investigació ja! Si us traslladeu al Buda o al Bikini, la bruixa estarà més feliç.

CaRnsalader coming soon

General Fórceps ha dit...

Ja us val Alcalde...¿doncs que et pensaves?

Sincerament, s'uns hauría de caure la cara de vergonya d'haver estat encobrint a aquests prevaricadors que es fonen el meus calers de soci d'una manera tant vil...

¿I ara amenaceu de cantar?

Va, home, no fotem, que si cantes t'en vas al carrer.

Hay que joderse, perqué els mitjans que us donen de menjar son una puta sucursal de Ciutat Badía, i els de l'onda Godó, a la llarga, també...

Allá us veureu demà, a la saleta de premsa esperant engrunes del club que us utilitza.

Anònim ha dit...

com a soci estic indignat!!!i el super jan calladet.Aquests jugadors son autentics vividors i la directiva más de lo mismo

si vosaltres no canteu, podeu dir-nos on i quan podem trobar jugadors fotent-li al mam??

a mi no m'hi va la feina i puc dir el que em roti

com deia nuñez "al soci no sel pot enganyar" JAN a veure si n'aprens

Anònim ha dit...

Alcalde, estic amb tu en què ens prenen el pel. I si ells (i parlo dels jugadors però també del club que s'ha inhibit clarament en aquest cas) no compleixen els pactes, potser hem de començar a fer aquells temes que tant poc agraden al club, i llavors ja espabilaran.

Ara bé, per al·lusions al col·lectiu, jo no em callo res del que sé, perquè no és la meva feina parlar de la vida privada dels jugadors. Jo no els encobreixo de res perquè m'és indiferent el que fan fora del futbol, jo no vull fer premsa del cor, gràcies.

Ara bé, puc passar de fer periodisme benevolent a fer periodisme amb mala llet, això si que ho puc fer.

La bruixa, indignada tot i tenir festa

Anònim ha dit...

Cansalader, sóc omnipresent en els teus pensaments. Em comences a fer por...

La bruixa

Anònim ha dit...

cansalader, no tens res a dir?on ets? encara tindrà raó la bruixa amb els teus pensaments

esperem les teves rajades