dimarts, de juny 05, 2007



ES POT SER MÉS FATXA, PERÒ NO MÉS TONTO Pel futur alcalde de Laxe

Roberto Palomar torna 'a las andadas'. Aquest simpàtic redactor que cada dilluns escriu a la contra del Marca ja va sortir en aquest blog fa poques setmanes quan va dir que Gabri era "un imbècil que se ha pasado tres pueblos", per unes presumptes declaracions del jugador del Ajax parlant de la independència de Catalunya, el el tal Palomar va insultar Gabri sense consultar si realment havia fet aquestes declaracions. Efectivament, Gabri no havia dit res i Palomar ho va subsanar amb un breuet de rectificació o en cap cas demanava disculpes per els insults.

Avui Palomar ens ha tornat de deixar una contra ben sucosa on ha deixat ben clar que es pot ser més fatxa, però no més tonto. Palomar critica a Xavi i a Puyol pel fet de que no portaven les mitjetes ben estirades i no es veia bé el que ell creu que és la bandera espanyola. En el cas de Casillas tampoc es veu, però aquest està perdonat perquè és el xandall el que ho tapa per culpa del vent. Segons Palomar, Xavi opta pel blanc i Puyol per la senyera.

A veure, amic Palomar, agafa una lupa i mira bé la foto. I abans documentat una mica. Al partit davant Letonia, les mitjes de la vostra selecció no portaven la bandera d'Espanya sino les quatre barres, era un homenatge de la Federació Espanyola a la Corona d'Aragó com a embrió d'Espanya. Per tant, el que no deixaven veure Xavi i Puyol era la bandera catalana i no l'espanyola. Però aquest personatge és tan fatxa que el seu espanyolisme desproporcionat el cega i el porta a escriure la contra sense fixar-s'hi gaire. Amb el tema Gabri semblava que havia arribat al límit, però avui ens ha tornat a demostrar que el seu odi a Catalunya el fa confondre les banderes d'Espanya i Catalunya i el fa perdre qualsevol tipus de sentit comú.

Però no acabi l'exhibició de l'amic Palomar. També critica a Xavi pel fet d'haver provocat la groga i no jugar el proper partit. Té tan poca confiança en la seva selecció que considera indispensable la presència de Xavi per jugar davant la potent Liechtenstein. Potser no sap que hi havia nou jugadors de la seva selecció aperçebuts de sanció, potser no sap que l'únic que s'equivoca és Aragonés per no tenir previst això, i potser no sap que és millor per Espanya que Xavi no jugui dimecres i pugui afrontar els partits decisius sense patir per les grogues.

Estaria bé que seguint la tàctica Palomar, Espanya es quedés de cop sense cinc o sis jugadors claus per jugar un dels partits decisius, davant Dinamarca o Irlanda, i perdessin per aquest fet. Aquell dia, un cop fora de l'Eurocopa, potser els fatxes com ell que aquests dies matxaquen a Xavi per ser el jugador més inteligent de la selecció, es menjarien les seves paraules i pensarien que potser el de Terrassa no ho va fer tan malament. Em sap greu perquè aquell dia no crec que arribi, però seria tan maco...

Com diu una samarreta que em va portar en el seu dia el sacarina, tinc dues seleccions, Catalunya i qualsevol que jugui contra Espanya. Doncs bé, a partir d'ara tindré tres, Catalunya, qualsevol que jugui contra Espanya i qualsevol que jugui contra un equip del que sigui Roberto Palomar.

P.D.: A la de Alcorcón, deberías cambiar de amistades...

10 comentaris:

Cardhuuu ha dit...

aquests neofatxes globals veuen fantasmes on no n'hi ha... és una passada. I nosaltres no podem fer-hi res?? ens hem d'abaixar els pantalons com sempre?? a mi se m'està acabant la vaselina, quan em fagi mal cridaré, i cridaré mooolt! Que n'estem farts collons!!! El futbol és futbol i les banderes son banderes! Deixem de barrejar esport i política (aqui i allà, que els dos fem el mateix). Apa! seguiu rajant, i seguiu fent la feina ben feta que feu, que sou genials!

Anònim ha dit...

bona rajada

ah, per mi futbol i política no es poden separar.... tot és política en aquest món, també el futbol.

la independència és el camí...


jo

Anònim ha dit...

Ultimament tenim mes feladors que critics, al blog...aixó es desconertant.
Alcalde, ets el meu suport, el meu recolç espiritual i material, el meu salvador. Hosanna, dalt del cel!. Sort que algú altre no perd el gust per la rajada....
L'escorta

Anònim ha dit...

Chato, tengo los amigos que me da la gana. Y tú no eres quién para aconsejarme en estas cuestiones.
LA DE ALCORCON

Anònim ha dit...

Xato, molt fàcil rajar de Madrid, però a veure si feu autocrítica... que els teus excompanys de El Mundo deportivo desestabilitzen més des d'aquí que ells desde Madrid.

EL BECARI

Anònim ha dit...

Hòstia, Alcalde, que gran.

Després de mesos havent de suportar el feixisme extrem que li permeten propagar a Palomar a través de l'antic diari esportiu del Movimiento, ets la primera persona que llegeixo que diu quatre veritats sobre aquest personatge. Que el millor que li podria haver passat, per cert, és quedar-se tirat al desert en un d'aquests Dakar que ha anat a fer, imagino que per demostrar la superioritat de la raça hispànica respecte als pobres negrets.

Aquesta és una web per rajar però em permetràs aquesta merescuda fel·lació.

Albert Burrull ha dit...

Prodrieu afegir Palomar a l'enquesta...

Anònim ha dit...

apreciat becari, una cosa son les campanyes anti Madrid que es fan desde el Mundo o Sport i les campanyes anti Barça que fan l'As i també el Marca, però no té res a veure amb la mania persecutoria que tenen amb els catalans i amb Catalunya, barrejant política i tirant merda sempre sobre els mateixos, això és molt més greu que parlar malament del rival, dels àrbitres o escalfar la lliga. per tant no es el mateix el que fan els meus ex companys, com dius tu.

L'alcalde

Anònim ha dit...

@ Alcalde

No m'has entès. Amb referia a un altre tipus de campanya, la del Grup Godó contra Samuel Etoo.

Salutacions

Anònim ha dit...

ai alcalde, qui et veu cantant i ballant per youtube i ara escrivint aquestes línies. palomar és un energumen. un sectari. però a vegades des d'aki també ho som una mica.
clar. la pregunta és. davant sectaris d'allà ho hem de ser akí? o com reaccionem al seu sectarisme? il·luminams cafú blanc.
treblasomill dixit