dimecres, de juny 20, 2007

MANDELA. Per l'Escorta de la campiona.
Vist que la resta de gent no esta massa activa, em prenc la llicència d’escriure de nou. Una cosa breu, però avui aquests ganduls m’han fotut de mala llet. Per un dia dono raó a alguns dels periodistes de la vella guàrdia totèmics que creuen tenir sempre la raó, però que el club no hagi portat a tota la seva trepa de gladiadors de pa sucat amb oli a veure a Mandela, és patètic. Que el burro del Camerun es pleni la boca de «yo negro, correr como un negro, yo no blanco», i després no vagi a fer-se la foto amb una de les poques persones de la que podem dir que ha demostrat amb la seva temporada a l’ombra a la presó que tenia alguna cosa en que creure, és vergonyós.
Ganduls, colla de merdes seques, si com tots sabem ni sabeu qui es Mandela, hauríeu de saber que heu perdut l’oportunitat de quedar minimanent bé just després de la roda de premsa de Laporta demamant ma dura. La ma dura serà per la propera temporada. Pel club, una foto del burro de les Natilles de Porto Alegre i una del tonto Eto’o amb Mandela tenia un poder de marketing brutal. Però de nou, els jugadors es toquen la xorra, foten el que volen, i només els dos únics jugadors que saben que es un llibre, més algun que potser hi ha anat atret per la barra lliure del buffet lliure a Can Mandela, han anat a veure’l. Així és el Barça, el club dels valors, de la llibertat. I dels jugadors que no saben ni volen saber que els envolta. Els jugadors que es pixen en els valors del club perquè nomes pensen en cardar i mamar. Tots sabem en el fons que són així. És més culpable el club per no haver agafat pels ous a aquests nens malcriats i haver-los portat a fer-se la foto amb Mandela. Haver agafat pels ous als mateixos mísers que si van fer-se fotos amb Kobe Bryant, amb Miss Universo, i que van anar a veure la NASA com nens petits. tanta Unicef, tanta polla, tanta solidaritat, tant Armand Caraben i Suñol i Garriga...i només cinc jugadors del club han anat a veure a Mandela...

13 comentaris:

Anònim ha dit...

"totalmente de acuerdo, josé maria", com diu sempre un que jo em sé.

han perdut la gran oportunitat de la seva vida de quedar com a gent interessada realment perls problemes mundials i per la història del segle xx.

senzillament, gent que s'omple la boca amb la defensa de tot plegat, lleig (molt lleig) que avui hagin preferit qualsevol cosa abans que fer-se una foto històrica. i sí, estic amb tu, el primer culpable és el club... això, obligatori i prou!!


kaira

Cardhuuu ha dit...

només falta dir: i olé!

Anònim ha dit...

Senyors rajadors, una pregunta:

De veritat hi ha més de cinc jugadors del Barça als que els hagi fet ràbia perdre la lliga?

Jo cada dia que passa tinc menys fe en aquests jugadors.

Anònim ha dit...

"més algun que potser hi ha anat atret per la barra lliure del buffet lliure a Can Mandela, han anat a veure’l."

aquí és on t´equivoques. és a dir, rajas dels que no hi van però dels que hi van també. si haguessin anat tots a can Mandela dirien que hi han anat per la barra lliure i pel miler de belleses despullades que alegren els últims dies d´en Mandela.


si fessim una enquesta amb molts joves de 19 a 26 anys d´origens desestructurats i que van abandonar l´escola ben aviat (com la majoria de jugadors) et preguntarien que en quina edició d´OT ha sortit aquest Mandela o si és un nou joc de la play.
sí, no ténen perdó, però pitjor per ells.

salutacions.

Anònim ha dit...

Rosa Gordillo com em posa la teva quan et sento per la radio...mmmmmmmmmm

Anònim ha dit...

la teva VEU cullons!

COSTA DIMISSIÓ!

Anònim ha dit...

Què va passar el dimarts dia 12 al gimnàs del barça??

Anònim ha dit...

Una senyoreta li estava fent una felació al senyor D.

Anònim ha dit...

No ho entenc... De debò que esteu "sorpresos" per l'enèssim ridícul culé en la recepció del Mandela? Però, que descobriu ara que aquesta colla de vividors són uns analfabets que el més semblant que han vist a un llibre en la seva vida és un got de cubata? Home, per favor!!!!
El Carnsalader no hauria de dimitir, ni molt menys. Ja ens va bé un escèptic (toma eufemisme) entre tant llepacul institucional com, per exemple, el Molt Honorable Cap d'Esports de la Ràdio Nacional de Catalunya, que s'ha passat totes les transmis lloant el "grandíssim futbol" que ha desplegat aquesta temporada l'estimat amic Ronnie... Com pots enganyar així a l'audiència??? Jo, al 10 del Barça, la temporada que ve li donava el número 12 i el penjava de la llotja agafat per les dents per cada entrenament al que arribés borratxo!

Anònim ha dit...

Hòstia, Henri ja escriu en català.

El senyor D és senyor Deco? o senyor D'asis? és Diango? Dentetes? quin misteri.

Anònim ha dit...

srs. periodistes:

Porto tota la tarda sentint com dieu que el puto Henry durà el 14 que el Cruyff va fer mític al barça.

Cruyff mai va dur el 14 com a jugador del barça. Al barça era el 9 i el 14 el duia a l'ajax.

Inutils!!!!

Anònim ha dit...

totalment d'acord (menys amb lo d'inutils).

la fama del 14 li ve de la seva etapa a l'ajax i de la selecció

a la lliga abans no hi havia dorsals fixes. Els dorsals anaven de l'1 a l'11 en funció de la titularitat

i cruyff poques vegades va ser suplent al Barça

jo

Anònim ha dit...

El Barça es planteja vendre Deco per a fitxar Lampard
Ferran Soriano podria viatjar a Milà per acabar de negociar amb l'Inter

AL FI EL VERDADER CANCER DEL VESTIDOR MARXA

DECO ESTÀS ACABAT!