dilluns, de juliol 03, 2006

CIUTADANS DE CATALUNYA, JA SÓC A LAXE Pel futur alcalde

Bon dia a tots, veig que el Cansalader es digna a tornar a escriure i per tant ha arribat l'hora d'acabar la vaga que he mantingut al llarg del darrer mes, ja que veient la indiferència de tot el Komando cap al blog, excepte alguna aparicio sota els efectes del alcohol del Sacarines i la meva bruixa preferida, aqui no apareixia ni deu.
Torno a parlar amb vosaltres i ho faig desde la bonica localitat de la que en el futur seré alcalde, on ja estic de vacances. La meva data per deixar de currar estava fixada per l'1 de juliol, però estava cantat que l'impostor de Larsson i la selecció espanyola marxarien a la platja abans que jo.
Anem per parts. Bon Mundial el de Larsson. Un gol i casi de rebot, és més, jo crec que qui la toca és Mellberg i no ell, però és igual, li donarem a ell, però ja es va veure al autèntic impostor que és, incapaç de marcar-li un puto gol a Trinidad i Tobago i fallant el penal davant Alemanya, confirmant la seva mediocritat. Sense Ronaldinho i companyia al darrera fent-li la feina aquest impostor no és ningú. Apa, a esperar sentats el descens del Helsingborg i desitjant que Gudjohnsen demostri que li dona mil voltes al pallasso del suec.
De la selecció espanyola i la corte mediática que els rodeja no diré res, està tot dit, simplement compartir amb el sacarines i el cansalader l'abraçada a l'estadi de Hannover, vaig pensar molt en vosaltres en un moment tan emotiu.
I no puc marxar sense dir res de l'amic Riquelme, que el dia de la veritat es va tornar a amagar, no va fer res de bó i va obligar al seu entrenador a seure'l a la banqueta. Això si, li va fer un favor, perquè només de pensar en tirar-li un penal a Lehman... Un cop més, Román sota pressió va demostrar que és un gran impostor...

CIUTAT BADIA
De vacances és dificil parlar de Ciutat Badia, només puc comentar que si Larsson va estar tres mesos donant llargues per una entrevista que al final no es va produir, un alt directiu del club va pel mateix camí, ben secundat per els amics de Ciutat Badia, que són els interlocutors amb mi i amb el meu mitjà. Després d'un mes esperant i sentint allò de "aquesta setmana sense falta" he marxat i l'entrevista no s'ha fet. Seguiré esperant.

SWEET HOME PERALADA
Avui és un dia important a la història del Ajax. Avui Gabri s'ha entrenat per primer cop amb els seus nous companys. Comença a escriure una brillant pàgina de la história del nostre Ajax, club que no oblidem que té quatre copes d'Europa. I demà el petit Gabriel fa un any. Quina setmana plagada d'emocions...

Per cert, on sou tota la resta? Matilde, Advocat, que ens hem vist a Barcelona i molta feina no hi havia... Bruixa, a Formentera no hi ha un ciber? Cansalader, on t'amagues? Bisbe, un mes de vacances i ni una aparició....