dissabte, de juliol 22, 2006

S’HA DE SER BURRO pel cansalader de Gràcia

Una vegada més es demostra la capacitat d’autodestrucció del Barça. I el pitjor és que la destrucció no és culpa del pallús aquest que va sortir sense samarreta a El Periódico, sinó de Laporta i cia., encantats d’haver-se conegut des del mateix moment que van guanyar les anteriors eleccions. S’ha de ser burro per passar-se tant de llest.

Guanyarà les eleccions amb la gorra; és més: cal que les guanyi. Però s’ha buscat ell mateix que durant un mes es remeni tota la merda que acumula en el seu mandat. Algú que sàpiga llegir i agafi els estatuts del club arriba a la conclusió que aquest estiu hi havia d’haver eleccions. Però ells no. Els més grans (els de ‘Primer, el Barça’) s’ho passen tot per l’entrecuix i decideixen que les faran l’any que ve; és tan evident, que fins i tot el paio sense samarreta va a un jutjat i els guanya. I és ara, quan Laporta podria lluir les seves Lligues i la Copa d’Europa, que haurà de sentir recordar els seus millors ‘hits’ com els gallumbos de l’aeroport, el fraticidi de Sandro, l’episodi Valero, el cunyat franquista que ara mana des de l’ombra, l’escàndol de les entrades, l’espònsor invisible, etc… És una llàstima, perquè han fet moltes coses bé, sobretot han encertat en les coses importants, només els ha faltat exterminar les penyes i la rèmora de les seccions, però en general ho han fet molt bé. La pena és que són uns prepotents, i ara ens tocarà menjar-nos una merda d’eleccions que no serviran per a res.

Només m’alegro de la sentència, perquè es demostra que fins i tot un avi descamisat pot anar a un jutjat, carregar-se el superpresident del Barça i recordar-li que el club no és el seu ‘cortijo’. Quina pena Laporta, i quina còpia del Núñez que ens vas ajudar a enderrocar fa poc temps. Com m’has enganyat.

La millor notícia del procés electoral és que s’ha paralitzat l’acord amb UNICEF. Dec ser un insolidari, però m’hi cago i m’hi pixo. Tant debat sobre si tacar o no la samarreta i, quan ens decidim, no en treiem ni un duro. Som tant superprogres que quan plegui Laporta, el president podria ser Zapatero.

I també és bona notícia, perquè potser la Comissió Gestora aturarà el dispendi en el puto futbol aeri. La temporada passada va ser un pou sense fons i no van guanyar res, i aquest estiu, tornem-hi. Ara li pagarem 1 milió i mig d’euros a un tio que ve de cagar-s’hi a l’Akasvayu.

La part negativa és que durant unes setmanes, l’imbecil del Sala Martín podrà dir que ha estat president del Barça. Només ens faltava això. Esperem que no hi hagi cap acte important, perquè ens podem fumar el prestigi del club en un moment. Jo hauria proposat Alejandro com el president de la Gestora.

Per acabar, aprofito aquesta tribuna per exigir que es presentin Francesc Liñán i Francesc Clusells, dos dels precandidats més brillants de la història. Liñán ha de tornar amb el caricaturista ucraïnès de l’última vegada i amb el mateix nivell etílic a les rodes de premsa. I Clusells, de qui ja vaig dirigir l’última campanya, està buscant un recanvi per Kluivert: crec que aquesta vegada apostarem perquè les sòcies li puguin tocar el tronxo a Eto’o i els socis fumar-se un peta amb Rijkaard.

P.D.: Hi ha membres destacats del Komando que s’amaguen, i no ho dic només perquè fa dies que al blog no hi escriu ni Déu. Alcalde, dóna la cara!

1 comentari:

Anònim ha dit...

jo sempre dono la cara!
De veritar creus que l'avi descamisat ha presentat la demanda ell solet? no penses que hi ha destacats advocats de l'antic regim o dimitits de l'actual al darrera de tot?

L'alcalde