dimarts, de juliol 04, 2006

PREGUNTA DES D’ALEMANYA pel cansalader

Vull començar agraint al Sacarina i al doctor fotògraf que hagin penjat la imatge que retrata (i mai millor dit) els nostres col·legues espanyols a la graderia de Hannover. Llàstima que no se’ls vegi la cara.

Dit això, em pregunto si la vostra fòbia contra Larsson és proporcionada amb el fet que us hagi putejat sistemàticament. És un impresentable? Segurament. Però això el converteix en un mal jugador? Evidentment que no. Us hi podeu posar com vulgueu, però el seu rendiment al Barça ha estat molt bo, i ja hi podeu pujar de peus que el trobarem a faltar. Perquè Gudjohnssen és un molt bon fitxatge, però no s’assembla de res a Larsson. I ja que ens posem a rajar de mundials ridículs, alcalde, no tinguis cap dubte que ha fet pitjor mundial Ronaldinho que Larsson. A veure si ara ens posarem a valorar els jugadors pel mundial que fan…

Però la qüestió on volia arribar és la dels futbolistes impresentables. És més impresentable Larsson que la baldufa de Terrassa? Pos va a ser que no. Posant per davant que la cap de premsa de la Federació és una inútil de l’alçada d’un campanar, han estat 18 dies de perseguir sense èxit la baldufa per fer-li una entrevista. Una cosa és que no la vulgui fer, que és absolutament legítim perquè cadascú parla com, quan i amb qui vol. Però anar dient que sí i deixar-te penjat sistemàticament és impresentable. La Bruixa n'és testimoni en primera persona. Això el converteix en pitjor jugador? De cap manera. És molt bo, un dels millors mitjos d’Europa, però que el moqui la iaia. I ja que hi sóc, un altre dels vostres enemics ancestrals, el nostre capità, ha tingut un comportament amb la premsa catalana durant el mundial exemplar. O no, sacarina? Cadascú és com és, i la baldufa de Terrassa és un impresentable des que va pujar al primer equip. Ara ja no el canviarem, però no us vull sentir rajar més de Larsson. O tots moros, o tots cristians.

Apa, aquesta la portava guardada de feia dies. A veure si creix d’una puta vegada. Que no costa tant ser una mica seriós.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

quantes entrevistes ha donat xavi al primer toc? i a basté? segur que alguna més que larsson. i quantes vegades ha parlat xavi en moments o dies delicats de la temporada? molts més que larsson, que només va parlar un cop en sala de premsa. Xavi poster t'ha tractat malament a tu al mundial, pero larsson a tots durant tot l'any.
Sembla que a rac1 es viu tan bé sota la protecció del club que us ho dona tot fet, que quan una cosa costa s'ha d'anar a la guerra.
jo vaig sentir xavi un dia en directe desde alemanya a les dotze de la nit creuat amb zapatero després de guanyar ucrania, tant dificil no deu ser parlar amb ell...
L'alcalde indignat amb el cansalader

Comando Peralada ha dit...

Era la resposta que esperava. Pels meus amiguets, m'hi poso per parlar amb el Zapatero, la Xuxa o qui faci falta. I si no tinc bateria, moc Roma amb Santiago. Em sembla de collons, perquè als amics se'ls ha de cuidar. Jo no sóc amic seu, i Déu me'n guardi, però no es tracta de qui siguis o de quin mitjà siguis, sinó de ser una mica persona o una mica seriós. El dia que el traspassin a l'Ajax, que et doni l'exclusiva a tu; jo només volia que m'atengués 5 minuts per telèfon per parlar del bon inici de mundial que havia fet. Que el donin pel sac, i si el defenses, a tu també, alcalde.

Anònim ha dit...

i pregunta als companys que van anar rebre els catalans a l'aeroport quan van tornar del mundial, puyol ens va despreciar i xavi va tenir l'amabilitat d'atendre la premsa, tot i tenir la novia i la familia esperant. el taxista que esperava puyol devia tenir pressa. fes una enquesta entre la gent que ha seguit l'equip tot l'any, a veure qui tracta millor als mitjans...
I per cert, l'equipe també és amic? perque al mundial li van fer una entrevista de collons a xavi...

Anònim ha dit...

Pobre, quina espera i quina generositat. No se si te algun amic a l'equipe. el devien enganxar en un dia inspirat o potser es van inventar l'entrevista. seria mes interessant

Anònim ha dit...

a veure si al final resulta que va parlar per tothom menys per rac1 i d'aqui ve la pataleta del cansalader...

Anònim ha dit...

tampoc va parlar per catradio

Anònim ha dit...

l'emisora que el tenia vetat i no tirava ni un tall de veu seu?

Anònim ha dit...

tampoc no es perdien res. Ho hauríem de meditar