dimecres, d’octubre 11, 2006

Ciutadans del blog, ja sóc aquí!!!! .....pel petit bisbe arlequinat

Després d'unes més que merescudes vacances a l'altre punta de món, i demanant disculpes per les meves absències al blog. Aquí estem de nou. Un cop he pogut contrastar que l'afició del Barça és una merda. D'acord, potser peco de ventatgista, però després d'estar al Monumental i disfrutar com un boig del River - Boca, he arribat a la conclusió que qualsevol afició de qualsevol equip argentí és millor que la del Barça. Animen, guanyin o perdin, ho senten, en parlen tot el dia, hi entenen de futbol! Espectacular. La veritat és que ja m'havia quedat clar tot viatjant per aquests camps de Déu i veient aficions de Rússia, Grècia, Turquia, Itàlia o Anglaterra. El cert és que quan déiem que érem del Barça, reien, i se n'enfotien de com era l'afició culé. I clar, no teníem arguments per rebatre'ls.
Nosaltres amb els nostres mosaics, els nostres càntics: "O le le, o la la, ser del Barça és, el millor que hi ha", retornant entrades de tots els partits internacionals, i barallant-nos, això sí, per aconseguir entrades per les finals. I ja està: som la millor afició del món. Quina farsa!! Algun dia algú, periodista o jugador, directiu o seguidor, s'atrevirà a reconéixer que la del Barça és de les pitjors aficions del món?
I ja no parlem de com es xiula als jugadors quan porten un quart d'hora jugant malament, i s'aplaudeix a l'inútil de torn que va corrents a buscar una pilota que tothom sap que no hi arribarà... És xiula el talent, com Rivaldo, una de les injustícies més grans de l'afició; i s'aplaudeix les toies que fan sprints com Puyol.

MISSA D'ONZE

Veig que la bruixa tampoc va escriure la setmana passada, i aquesta ja ho veurem. Suposo que deu estar enfeinada fent les maletes, lògicament emportant-se poques coses per tal de poder tornar amb totes les compres que farà en aquestes vacances pagades per l'agència de viatges Rac, amb una sola C, no confondre amb l'altre agència amb dues C, conegudes pels seus econòmics preus...
Per cert cansalader, espero amb ansietat les teves cròniques amb la fauna de la selecció. Segur que has viscut episodis i anècdotes tremendes. Records al Pipi!!!

BENEDICCIÓ

Ara ve l'hora de la veritat per Ciutat Badia. En aquesta duríssima setmana que ens espera, amb Chelsea i Madrid pel mig, i amb el munt de peticions d'entrevistes que s'han fet, veurem com responen. Es notarà la baixa del Gus? Segur. Quants jugadors hauran marxat, no l'he vist, no m'he enrecordat, ara et dic algo; sentirem? Sempre els quedarà el recurs que altres club treballen pitjor (si no pregunteu-li a la bruixa amb el seu amic del Chelsea); però no ens enganyem, quants clubs treballen millor? Us asseguro que també n'hi ha, i molts.

RACÓ ARLEQUINAT

Tot i un parell de sotracs en les últimes jornades, que no ens han fet sortir del liderat, i uns escandalosos errors arbitrals, que per exemple fan que demà juguem sense entrenador després de ser expulsat a Manresa, demà tenim una cita a Balaguer per tal de retrobar-nos amb la victòria i seguir el nostre inexorable camí cap al play-off i el seu posterior ascens. Junts tornarem a Segona B!!!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Heu vist un partit entre jugadors que a Europa estarien entre la Segona B i els juvenils, envoltats per makokis que al vostre barri farien por. Però com estan al tercer món ens fan gràcia. Si venen a Sabadell, cremen a la seva dona i apallissen a un pijo de Matadepera, ens posarem a cridar com a putes buscant la protecció dels mossos.
En definitiva, que la gràcia dels deliquents aquests està en que animen molt i que viuen els colors. Sou gilipolles o qué?. El gram de cocaïna a Argentina va més barat que un litre de xampú. Així criden. Així oloren.
Ascaso

Anònim ha dit...

i de la lamentable actuació dels seguidors del sabadell a manresa, no diem res?

Anònim ha dit...

El dia que es comenti públicament un incident entre seguidors (els 14) del Sabadell a Manresa (on, si apartes els tractors de la gespa pots veure la linea de l'àrea) la cosa estarà malament.
Estic atent a la CNN a veure si comenten al disbauxa vallesana al cor de Catalunya.
Vaja...
Humm...
Doncs no diuen res...
Prefereixen parlar de Corea del Nord.
Quins fatxes!!!!
A CAGAR

Anònim ha dit...

Tranki estupendu, ke ningú t'ha trobat a faltar.

Anònim ha dit...

Tranki estupendu, ke ningú t'ha trobat a faltar.

Anònim ha dit...

Tranki estupendu, ke ningú t'ha trobat a faltar.

Anònim ha dit...

Tranki estupendu, ke ningú t'ha trobat a faltar.

Anònim ha dit...

Tranki estupendu, ke ningú t'ha trobat a faltar.

Anònim ha dit...

Tranki estupendu, ke ningú t'ha trobat a faltar.

Anònim ha dit...

Tranki estupendu, ke ningú t'ha trobat a faltar.

Anònim ha dit...

Se t'ha encallat l'enter o què?