dilluns, d’octubre 09, 2006

TOTS BOTIFLERS pel cansalader de Gràcia

Avui seré gairebé tan breu com el Sacarina. Me'n vaig a Múrcia a acabar d'ensorrar la roja i crec que això ho justifica tot.

Al gra. Sí, aquesta setmana tots botiflers perquè Roche ho continua sent. Un sent una enveja brutal (per no dir una mala llet de collons) quan veu Euskadi saltar al Camp Nou amb una pancarta demanant l'oficialitat de les seves seleccions, mentre nosaltres, el poble més cagat del món, sortim amb una etiqueta de anís del mono. "Clar, els nostres jugadors són tots uns botiflers, i en canvi els bascos són experts en la instal·lació de bombes-lapa", penses. Però ves per on que Luque diu al final del partit: "Nosaltres sentim Catalunya la nostra selecció, però el president (Roche!) ens ha dit que ens dediquéssim a jugar a futbol". Terrible. FCF deu voler dir Federació Catalana de Feixistes.

Però encara és més botifler el pitjor president de la història de la Generalitat. Arriba Ibarretxe al Camp Nou amb un discurs preparat per la mitja part en què reclama l'oficialitat de les seleccions vasques. Per a què serveix el puto partit, si no? Doncs el borratxo arriba amb les mans a les butxaques, compareix amb Ibarretxe per no quedar malament (o bé pensant "para lo que me queda en el convento me cago dentro") i es dedica a recitar la davantera de l'Athletic de Bilbao de fa 50 anys i a dir que les seleccions nacionals catalanes són "una obvietat" gràcies a l'Estatut. És definitiu: estic a favor de la pena de mort per tios amb tanta cara.

Això sí: com que a la mitja part ens van treure tots la samarreta, l'èxit està assegurat: ara ja som una mica més saltimbanquis que ahir.

Si algú es digna a escriure al blog em farà un favor: ja he demanat hora al psquiatra perquè començo a tenir complex del tio que s'envia cartes a ell mateix.

L'ALMAX
Ja hem saldat el deute històric amb Solozabal. Hi ha un sol motiu més per no dissoldre imediatament la secció de futbol aeri?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Brillant!!! Aquest cap de setmana Euskadi ens ha donat un "bany" en temes d'autodeterminació i identificació nacional.

1.-El govern d'Euskadi s'implica en el projecte de l'oficialitat i fins i tot, el seu president disposa d'un discurs de ple suport i d'implicació directa en el projecte.

2.-Reafirmació política del lehendakari: abans d'aprovar unes bases estatutàries retallades pel Cèsar prefereix retirar-lo i seguir lluitant. Nosaltres, tenim l'edició de luxe amb tapes de cartró de la millor publicació d'Ibañez,és a dir....res!!!!!

3.-Tenen un president que els representa, lluita per la seva nació i fa discursos amb sentit.

4.-Encara hi ha algú que cregui amb la Federació Catalana?

5.-Algú em pot dir en quina pàgina de l'Estatut ens reconeix la condició de nació? Però si va ser el primer que es van fer petar la sociovergència.El "nostre" President coneix l'Estatut? Quina versió? Gran improvisació de discurs. Que tremoli Puyal que ja tenim alineacions oficials.

Amb tot això ja podem estar contents, no se perquè ens queixem, ens hem despullat per voler guanyar la petita lluita d'un anunci publicitari censurat per un estament judicial rarament "àgil i ràpid" però a les grans batalles tothom desapareix. Ens podem treure les camisetes que calguin, però mentres seguim sense defensar la nostra llengua, la nostra terra i la nostra historia dia a dia no serem res.

Fins que arribi el moment....GORA EUSKADI!!!!

Un lector habitual

Anònim ha dit...

1) Luque, que a la mitja part era el demòstenes del vestidor, a la nit es cagava a les calces davant de De la Morena dient, “soy español por los cuatro costados, si juego aquí es porqué no me ha convocado Aragonés y si posé con una pancarta es porque no sabía lo que ponía, en todo caso qué iba a hacer? no salir en la foto?“.

2) Es a dir, que Luque representa perfectamentt el que és la selecció catalana. UN ANUNCI. Ja sigui de fuets o d'un jugador que, com ell mateix, necessita sortir a l'aparador. Ell ven el seu producte, el seu cuerpu serranu a veure qui pica i catalunya s'aprofita de la pipa de l'ex reposador del Caprabo per empatar amb el combinat de jugadors dels dos últims equips de la Lliga espanyola (però amb més collons que tot l'estadi junt) davant de 56.000 tios als quals el futbol els importa una merda i van un dia a l'any al camp nou per:
a) intentar lligar-se a la tia bona de l'insti quan es tregui la samarreta.
b)mirar de fumar el seu primer porro i fotre's una voll damm a mitjes amb sis tios més del cau
c) perquè li han regalat les entrades.
d) perquè li han dit els seus jefes de la JNC, Joventuts d'Esquerra o d'alguna absurda escissió d'alguna pantomina de pseudo partit-esplai independentista.
e) Gràcies a complir amb d), aquest gilipolles podrà tornar a trepitjar el Camp Nou un dia com a conseller de la generalitat, subvicesemisecretari del govern de torn o mejapolles de qui sigui. Aleshores serà ell el que enviarà als tontaines que tenen festa a ESADE el diumenge i no estàn amb els papàs a la Cerdanya esquiant a fer una mica el pòtol al Camp Nou.
i f) Això sí, tots sense pagar ni un duro, que som Catalans.
US PODEU FOTRE LA SELECCIO AL CUL
Torna Ascaso.