dimecres, d’octubre 04, 2006

ROCHE, BOTIFLER! pel cansalader de Gràcia

Aprofito aquestes modestes línies per exigir la suspensió del ridícul i descafeïnat Catalunya-Euskadi. Hem hagut d’esperar 70 anys per tornar a repetir, i resulta que nosaltres mateixos (la Federació Catalana de Futbol!) ens neguem la possibilitat de sortir al camp amb una pancarta a favor de l’oficialitat de les nostres seleccions.

Això només pot ser síndrome d’Estocolm, no fos cas que els putos espanyols se’ns enfadessin. Encara gràcies que ens han deixat jugar en una data FIFA, com diu el rètol promocional del partit. És per cagar-s’hi. Ja només em faltava aquesta merda de lema de partit per la pau. Però és que estem en guerra? Amb qui? També es podria dir el partit contra la sodomia, perquè deixessin de donar-nos pel cul. Ha de ser un partit d’alt risc, de kale borroka, si fa falta amb autobusos cremats a dins les àrees, i amb Bin Laden presidint la llotja, a veure si podem estavellar un avió a las Rozas.

En un moment del passat llunyà vaig creure’m el discurset del pijo Roche, que el cagat era Roura. I uns collons! Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir i tornarem a fer castellers i a escoltar l’Elèctrica d’Harma. M’hi cago! Masoliver, president!

L’única bona notícia del partit és que aquest cop no li hem donat l’oportunitat al fill de puta de Tamudo d’inventar-se una lesió, perquè ja ni el cridem. More’t a la banqueta! Aprofito per solidaritzar-me amb Valverde, que avui ha firmat la seva sentència de mort com a entrenador de l’Espanyol.

I d’un president botifler, a un de pallasso. Deliciós Laporta a la Trobada Mundial de Penyes, ballant l’himne del Barça mímic que s’han inventat els del Tricicle. Aquest home cada dia s’esforça més en acostar-se al seu guinyol mentre el diligent cap de Ciutat Badia (en la seva funció de comissari polític) amenaça amb el purgatori a aquells agosarats que els passi pel cap imitar el messies barcelonista. Penosa la repressió d’aquesta junta tan transparent.

La meva sorpresa és que no ha anat a l’Argentina a follar. Es veu que hem firmat un acord amb el potentíssim Arsenal. No el sotscampió d’Europa, sinó amb el club del fill del mafiós Grondona. Els donarem 300.000 euros a l’any a canvi que ens busquin jugadors joves, els formin i ens els regalin a bon preu. Demà m’afaitaràs. Com surti un Messi, ja la tindrem liada. Però el millor és que el primer servei sol·licitat a Grondona jr. és que recomani un jugador argentí desequilibrant. Resposta: Rodrigo Palacio. No, no juga a l’Arsenal. És de Boca i ja va jugar el Mundial. Tot un scouter aquest Grondona, que (a sobre) diu que Laporta i Maccri són amics i que ja s’entendran.

MÉS BACARDI
Etosa 59 – Les-toies-del-futbol-aeri 51. Una altra actuació destacada dels gladiadors d’Ivanovic i una dada significativa que diu que l’Etosa va igualar el seu rècord de millor defensa: l’anterior registre, contra el Manresa. Faig una crida a l’aler tirador de La Salle Gràcia per si dijous pot passar pel Sant Jordi. El duet del moment (Ivanovic & Savic) té previst donar minuts als jugadors de futbol sala perquè la pallissa dels Sixers no sigui d’escàndol.

L’ALMAX
L'exràdio de referència continua progressant. Setmanes després que alguna altra ràdio local (i el mateix Arsenal en roda de premsa!) anunciessin la renovació de Cesc fins al 2014, la passada matinada ens han sorprès amb una nova primícia en exclusiva: Cesc ha renovat fins al 2014. Brillant.

AFTER HOUR
Després de dies especulant, ara ja és oficial: el dia 14 es reprèn el Bruixa European Holidays Tour. Absolutament indignada perquè no la van enviar de vacances a Sofia, ha mogut fils i s’ha autoconvocat per una plàcida estada a Londres del 14 al 19 amb totes les despeses pagades. A falta d’altres documents d’interès, aquest any promet enviar talls del seu amic Simon Greening. Per si de cas, amenaça de no acostar-se a menys d’una milla d’Stamford Bridge; l’any passat no va poder veure Hide Park, i està entestada a donar menjar als esquirols. Temps no n’hi faltarà.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

excepcional. tard com sempre però brillant com mai. qui censura imitacions? ho pots aclarir?

Anònim ha dit...

Quanta tensió sexual!!!

Anònim ha dit...

quina es l'ex radio de referencia?

Anònim ha dit...

Això els hi passa per haver posat la Federació Catalana de Fútbol en mans d'un colectiu de charnegos subhastapernils amics de Manolo Segura que han passat de ser cambrers,policies i taxistes a presidents de club sota l'auspici de Joan Gaspart.
O quí us penseu que ha sigut l'artífex d'aquesta merda de partit que semblarà una recreació de las demostraciones sindicales del primero de mayo donde el "rudo pueblo vascongado se enfrentará en viril contienda balonpédica al combinado representativo de la industriosa región catalana?". Només faltará que el retransmeti el Matías Prats pare.
No oblidem que quan Franco va entrar per la Diagonal -per molt que digui l'inculte del central pollós- el poble de Barcelona va rebre els tancs amb el braç en alt.
I un altre cosa, quan els gladiadors tornin a fer una samarreta per fer l'hipócrita amb un company, que algú els ajudi amb les faltes ortogràfiques i les errades de puntuació.
Veure el lema ANIMS! SAMU feia mal a la vista. D'entrada escriure ANIMS! sense accent ja és una animalada, però posar el signe d'admiració abans d'acabar el missatge no ho faria ni en Roc Casagran.
A no ser que les samarretes les hagués enviat el tal SAMU.

Anònim ha dit...

Per favor, manifesta't. Ets el meu ídol!

El Cansalader rendit