divendres, d’octubre 13, 2006

ESCRIC PER NO FER UN LLEIG… per la bruixa d’or

Tard, ràpid i malament. Ho sé, però és que a diferència del cansalader que escriu i es respon a si mateix, la resta tenim feina. Davant l’expectació que aixeca el meu viatge per feina a Londres, us informo que encara no he fet les maletes.

He aprofitat els meus dies de festa per parlar amb tots els Simons ineptes d’Anglaterra. I jo que em pensava que l’any passat amb el Chelsea havia topat amb els responsables de premsa més ineficients del futbol mundial, o pitjor encara, massa eficients en la seva tasca: posar traves. Aquesta setmana he pogut comprovar dues coses: la primera, que tots els caps de premsa d’Anglaterra es diuen Simon i la segona, que dóna igual si es diuen Simon o no, perquè tots són igual d’imbècils. En un futur faré una tesi sobre aquesta espècie però així en una anàlisi ràpida diria que el problema és que són seguratas de disco frustrats que només tenen una vocació a la vida, dir-te que no, que allò que intentes fer, mai, mai, mai és possible. Per què? Doncs perquè no, senyoreta, perquè són les regles. You can’t, you can’t and you can’t. Les tres frases que més he escoltat en les meves agradables converses telefòniques amb els diversos Simons. Ah, i either you can’t.

Capítol apart mereix Míster Derek Jonson, amb noms i cognoms. Aquest individu té el poder --segons si es lleva amb el peu dret o l’esquerre-- de permetre’t treballar o no en un partit de la Premier. Segurament no hi havíeu pensat mai, però el Reading-Chelsea és un esdeveniment de caràcter mundial que aixeca una expectació indescriptible no només a Anglaterra sinó entre la premsa internacional. Un clàssic d’aquesta categoria no pot permetre que tres periodistes catalans vinguin a destorbar preguntant pel Barça. Recordeu la meva primera setmana del mundial? Ha tornat el malson. I gràcies a Derek, que va tenir la sort que a)sóc educada i b)no sé insultar en anglès. Com que l’IRA ha plegat, només li desitjo que algun dia, algun altre succedani de segurata de disco pugui pagar amb ell la seva frustració i prohibir-li de fer la seva feina simplement perquè són les “rules”.

Doncs res, companys, que aquesta setmana he afegit uns quants ninos vudú i, per evitar la dispersió del meu odi, el cansalader deixa de ser durant uns dies l’objectiu dels meus jocs de bruixeria.

Per cert, la setmana que ve, tornaré a ser baixa, inexplicablement, al luxós hotel de 5 estrelles on m’allotjo es veu que tenen un problema amb la connexió d’internet.

COP D’ESCOMBRA

No! No us puc portar res de Londres, perquè vaig a treballar! Sí, doneu-vos per al•ludits, ni boles de neu ni hòsties.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

per un dia em posaré del costat del cansalader, l'any passat anaves uns dies de turisme i de compres, però com a mínim el primer dia anaves a un partit, ja fos a Londres o Milan i a la zona mixta omplies la nevera per dissimular. pel que veig aquest cop gracies al paio aquest ja te'n vas tota la setmana de turisme, perque el que volies fer amb l'article era avisar que no faràs ni la zona mixta, oi?

T'estimo igual carinyo,
L'alcalde

Anònim ha dit...

Alcalde, al final el cansalader tindrà raó amb el què diu de tu, que no tens criteri. En fi, no m'esperava això de tu i em remeto a un dels articles passats per recordar-te com reaccionem les ties davant la traició.

La bruixa indignada

Anònim ha dit...

Derek Johnson és una persona maravellosa, un gran profesional i un tio que tracta de fer bé la seva feina. Com Borja Bilbao. No obstant, entenc que acostumats a caps de premsa com els que hi ha a Ciutat Badia, se't faci difícil relacionart'hi.
Porta'm un regal de Londres

Anònim ha dit...

No té res a veure, però no deixeu de visitar lalibretadevangaal.blogspot.com, que un amic nostre surt retratat

Anònim ha dit...

Bruixa, entre caps de premsa argentins i anglesos, a qui et quedes?. Sembla que estas de pega, filla meva....
Escorta
PD: Portes el plegatin a terres angleses?

Anònim ha dit...

Saps que si tens el carnet de premsa internacional sí que pots enrrar als partits de Premier?
Jo me'l gestionaria. Et serà útil de cara a futures vacances

Always Cansalader

Anònim ha dit...

Paaaaaaam!..quin palet!

Anònim ha dit...

Cansalader, informa't be abans de difamar. D'on has tret aquesta rigorosa informacio? Parla amb Derek a veure que et diu. No tens ni puta idea

La bruixa

Anònim ha dit...

Perdona per no tenir ni puta idea, però jo el tinc i a principi de temporada em va arribar un mail on m'asseguraven que els titulars del carnet AIPS teníem via lliure per acreditar-nos als partits de Premier després d'un acord entre les dues entitats.

La veritat és que no ho he provat perquè encara no m'han enviat de vacances com a tu

Always