dimecres, de desembre 20, 2006

COLORIN COLORADO, INTER CAMPEAO. Per l'Escorta de la Campiona
Després d’un acte de gran professionalitat (marxar de vacances el cap de setmana en que els gloriosos gladiadors, vestits de samurais, havien de conquerir el mundialet), retorno a la normalitat amb una mandra....mandra que espero eliminar quan es puguin llegir al blog les vivències dels que van ser al Japó.Deia en el darrer comentari que el Barça no preparava tal i com deu mana el mundialet. Després de la derrota amb el cacao maravillao de Porto Alegre, trec pit -que en tinc, doncs estic engordant i a aquest pas tindre mamelles-, insistint en que s’hauria d’haver ajornat el partit contra la Real per tenir més temps per preparar la pachanga, i poder estar mes frescos després de jugar dos partits al Japó. També segueix pensant que el Barça mereixia guanyar la competició, però aquestes copes són més putes que les dones que son a una plaça propera a la meva redacció al Ravalkistan.Ha passat exactament el mateix que fa un any. Un equip brasiler pateix per guanyar les semifinals. Un equip europeu es passeja contra un de la CONCACAF. I a la final, els brasilers es defensen a la italiana i guanyen per 1-0 a un equip europeu cansat (São Paulo 1, Liverpool 0). Amics culers, com ja he dit altres cops, tenir el millor equip del món i jugar un futbol deliciós no assegura res. S’ha perdut la copa que s’havia de guanyar amb la xorra, és un fet. A partir d’ara que cadascú busqui el motiu que cregui adient, però insisteixo: la prepotència, és pecat.
MOSKOVSKAYA. El napolità de rialla prepotent i pinta xulesca ha guanyat també el FIFA World Player. A part dels «Ya lo anunciamos», hi ha la questió de que està passant quan Cannavaro ha guanyat aquests dos premis. La resta del món està equivocada?. Els culers són els líders espirituals d’una creuada contra la resta del món i la seva visió del futbol?. O simplement, estem fent un gra massa amb Cannavaro només perquè ara juga al Madrid i amb el mundial al sarró, es passeja tocant-se la faba?..Una cosa és que algú, com jo, pensi que no hauria d’haver guanyat aquests premis. I l’altre, que de sobte don Fabio sigui tant dolent com Mario, el gran fitxatge d’Eusebio, a la Rosaleda ara farà tres anys. Jo no li hauria donat el premi, però tampoc trobo cap sorpresa ni escàndol que hagi guanyat després del mundial i una temporada correcte a la Juve. Si el premi depengues del que està fent aquesta temporada, en canvi....
MEUQUES. Per cert, algú s’e nrecorda ara de la gran idea d’anar a jugar amb patins a Sudamerica?. Ja s’han fet endarrere els pares d’aquest Frankenstein de la política esportiva., no?. No he seguit el tema durant les meves vacances, però s’en parla poc, per sort. Per sort, perquè si s’en parles, Catalunya seria qui perdria.

1 comentari:

General Fórceps ha dit...

¿Estàs dient meuca a en "Tarradellash" Basté?

¿Però que no saps que del hockey a la ONU no hi més que un pas?

Amunt els sticks, Basté president!