dissabte, de desembre 30, 2006

EL RESUM DE L'ANY Pel futur alcalde de Laxe

És habitual que en aquestes èpoques tots els programes facin els tradicionals resums de l'any i aquest blog no podia ser menys. A més, el rajarxrajar va nèixer al mes de gener i per tant després d'un any de vida, el nen ja camina i es mereix el seu primer resum de l'any. Em quedaré amb diversos punts que han estat tractats aqui al llarg de l'any amb més o menys polèmica. És la primera entrega, la setmana que ve farem la segona.

L'adéu de'n Gus
Ha estat possiblement la pitjor noticia de l'any, un 'mazazo' tremendo que ens ha deixat sense el nostre home de confiança al Camp Nou, sense el tiu més efectiu que hi havia a Ciutata Badia a prop del primer equip i per tant sense jugadors a la zona mixta, ja que des que va marxar ell és un desgovern absolut. Sabiem que el trobariem a faltar, però potser no tant. No cal recordar els motius de la seva injusta destitució, però l'any començava amb bromes sobre la seva tirada de trastos a la Cordovilla a Bikini i acaba amb el petit Arjen a punt de treure el cap.

El factor Balducci
Ha estat un altre dels protagonistes d'aquest blog. L'amic Balducci ja no forma part de la comunitat de Ciutat Badia, per la que ha passat sense pena ni glòria. Encara és hora que faci alguna cosa, sense cap mena de dubte el premi a vividor de l'any se'l torna a emportar amb molta diferència sobre el segon classificat.

L'amic de l'agència de noticies
No recordarem el seu nom ni el de l'agència perquè no s'enfadi, però des dels vuitens de final de la Champions de la temporada passada ens hem quedat sense la roda de premsa previa de Frank Rijkaard per guardar a la nevera, gràcies principalment al personatge innombrable que tots coneixeu. En resposta a una pregunta que em feu habitualment, no, encara no ha preguntat mai en una roda de premsa.

L'amic Larsson
Un altre 'crack' del blog. Ens va enganyar amb les entrevistes, ens va tornar a enganayar quan va fitxar per el Helsingborg firmant per el club suec mitja hora després de dir a la zona mixta que encara no sabia quin seria el seu futur i ens ha tornat a enganyar després de dir que no marxaria del Helsingborg al Nadal i al dia seguent fitxar per el Manchester. No va marxar a Suècia per la familia? O també ens va enganyar en això?

La zona mixta
Va començar com un invent de puta mare i entre tots, Ciutat Badia, premsa i jugadors ens l'hem carregat. El que passa als darrers partits, on només surten tres jugadors, és una vergonya. Els primers culpables són els jugadors, que haurien de sortir tots, però també nosaltres hauriem de reflexionar una mica sobre el nostre comportament. No cal dir noms, però tots tenim clar qui són els impresentables.

El Palmero
Un altre dels personatges de l'any. Des del dia en el que a Ciutat Badia van dir que Palmer no tornaria a entrar a la zona mixta, Palmer ha fet pleno. No falla mai i sempre es cola, a la zona mixta al Camp Nou i a la gespa a la majoria d'estadis. I a sobre si toca la loteria...

La libreta de Van Gaal
Un gran descobriment. Miguel Gutierrez, un mestre de les rajades i un exemple a seguir, tot i que quan dic això algun company (bé, potser company no seria la paraula que millor el defineix) especialista en fer llibres per Sant Jordi s'enfada. Premi al rajador de l'any.

La última cena
Tokio, dues de la matinada, 'excelent' detall de l'home del xandal, de Ciutat Badia i de molts companys de la professió, especialment l'amic del Palmero, que va treure els punyals a les primers de canvi. Gràcies de veritat al Lu i a la jefa, que van demostrar ser els millors companys. El dels llibres, per cert, si que va sopar...

Gabri
La primera part del resum de l'any no podia acabar sense una refèrencia a Gabri. Entre tots veu decidir que no era jugador pel Barça i veu conseguir crear una imatge negativa d'un jugador considerat imprescindible per els sis entrenadors que ha tingut el Barça. Suposo que tots sabeu més de fútbol que els tècnics. Això si, que ràpid oblideu i ara casi tots el defenseu abans de demanar el telèfon holandés per poder trucar-lo. Una mica de coherència companys...

Continuarà...

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Pilota!!! La jefa se zampó unos cuantos filetes y no pocos crustáceos y se quedó en la fiesta hasta que se fue el 90 por ciento de la prensa. Allí el único que tuvo pollo fui yo, como siempre. ¡Komo te eché de menos amik santiagu! Kolla de nenazas!

Lu

Louis ha dit...

Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

Us heu deixat alqunes referències divertides, però clar igual és més divertit rajar de la resta que no fixar-se el que pasa a cada d'un. Aquí teniu un exemple de l'estimat Louis, vinga a veure si rajeu:
http://lalibretadevangaal.blogspot.com/2006/12/los-tacones-y-ese-vestido-ajustadico.html

Anònim ha dit...

Només recordar que l'aniversari oficial del rajar és el dia 9. Alcalde, com la segona entrega del teu resum sigui com aquesta... Larsson, Gabri? Qui eren? Jugadors de l'Espanyol?

Feliç 2007 a tots

The Butcher

General Fórceps ha dit...

Hola tios.
Interessant proposta, una mica endogàmica amb tant nom-en-clau i tanta història.

Si sou periodistes de RAC1 i tal, assumeixo que podeu rajar a cara descoberta, no?

Aviam si aclarim aquesta assumpte i sort.

Anònim ha dit...

Records al Basté...i a la cabra.

eldeu ha dit...

que be os ho passeu!

aixo es fara gran, ja veureu...

Anònim ha dit...

Per alusions.
1- Lu, ja sé que la jefa va sopar, però va parlar dos cops amb l'home del xandal, cadascú protesta a la seva manera, tot i que està clar que jo sóc més partidari de la teva i de muntar el pollo.
2- Al anònim que reclama que rajem del to masclista de De la Morena, que vols que copiem el que fa Louis? Cadascú que parli del que vulgui, nosaltres no hem de copiar el que fa un altre per tenir idees.
3- Aprofito per donar la benvinguda a tots els nous lectors que tenim i així també demano a la resta del Komando Peralada que es tornin a mostrar una miqueta actius...

L'alcalde

Anònim ha dit...

¿Quien es el palmero?

Alfi ha dit...

I tant que es farà gran. Bona promo us estan fent a Cal Bañeres. Per algo serà.

Salut

Flavio ha dit...

fa temps visitava un blog per l'estil, que finalment es va morir.

http://www.lacoctelera.com/canallesca/

sou els mateixos? els coneixeu?

Anònim ha dit...

Bon any. Cert, cal posar-se les piles. Per cert, algú pot confirmar que el Bisbe ja no escriu perquè està alcoholics anonims?.
L'escorta

Anònim ha dit...

Nanos, vec que el blog creix amb visites procedents del Banyeres blog. Ara ja saben qui sou, bandarres!

us deixo, que estic amb la family a La Habana, prenent Mojitos i vivint la vida.

Gracia, ets un descarat!

Anònim ha dit...

Qui és Gracia?

Anònim ha dit...

Gracia és Jordi Gracia, suposo.

Espero que la entrada de nous comentaristes, no us faci fugir del blog i crear-ne un de nou. Protegirem la vostra identitat...
...de fet, de rajar poquet. Alguna castanya (merescuda) a Puyol o Larsson i poc més.

xcert, la Palenzuela té parella estable?

General Fórceps ha dit...

Res és estable avui en dia...

Alfi ha dit...

Foteu-li canya al Ronaldinho, que per un cantó es el millor del mon i per l'altre les penques li arriben al terra...

Avuí farà "treball al gimnàs"??

Anònim ha dit...

¿Quien es el Palmero?

Flavio ha dit...

l'home del xandal es l'aragones???

Flavio ha dit...

aixo sembla el blog del perez de rozas :D