divendres, de desembre 08, 2006

PROVINCIANS AMB PATINS pel cansalader de Gràcia

És patètic. Fa 2 dies que han tornat Carod i Niubó, i ja tornem a fer el ridícul. Ara han inscrit la Federació Catalana de Patinatge a Sud-amèrica perquè pugui competir oficialment.

Ja va ser prou lamentable l'assemblea de la FIRS a Fresno (tot i que en aquell cas el ridícul no el fèiem nosaltres), i encara més la foto que es va fer el figurant Niubó després que el TAS obligués a repetir la votació: recordeu el Pallasso General de l'Esport fent amb les mans un '2 a 1', pocs dies abans que ens tornessin a tombar l'oficialitat a Roma? Allò ja es va fer molt pesat, i es van llançar molts diners nostres per comprar vots de Federacions tercermundistes, però encara es podia entendre perquè nosaltres lluitàvem amb pedres.

Però aquesta opereta de competir a Sud-amèrica a mi m'avergonyeix. Com que els europeus no els convencem, doncs anem a fer el ridícul amb els amics sud-americans fins que la FIRS ens torni a dir que no. Prou ja, home. Però no ho veuen Carod, Niubó i cia. que estan donant tots els arguments als que ens diuen provincians.

Històricament hem estat un poble derrotat i donat pel cul, però teníem una mica d'orgull. Ara tenim un president andalús i ens dediquem a fer el ridícul per les amèriques. El feixista Paniagua, el que ensenyava el passaport, es deu estar descollonant.

Com que veig que la cosa pot continuar degenerant, llanço una proposta per Niubó: enlloc d'anar amb patins i stick, els jugadors catalans podrien anar al torneig sud-americà amb espardenyes sobre rodes i una falç. I enlloc de la coquillera, una faixa de casteller reforçada.

Si continuem així, la pròxima vegada votaré Ciutadans.

MÉS BACARDI
Els pericos són una raça a extingir per insuportable. Fa un mes es volien carregar l'entrenador, i ara, després de jugar bé dos partits (contra el pitjor Ajax de la història i contra un Sevilla de Feria d'Abril) ja miren cap amunt. El càlcul de diumenge a la nit era: "ja estem a la mateixa distància del descens que de la Champions". Al president que es volia carregar l'entrenador li pregunten si s'ha superat l'inici problemàtic i diu que mai no hi ha hagut cap problema. Quin penques i quin boig perillós. Però el pitjor és que TV3 decideix fer un publireportatge de Tamudo i encara es queixen perquè va després de la prèvia del Barça-Werder Bremen. Però és que no ho enteneu? Sou Zimbawe. No interesseu a ningú. El que és escandalós, i no resisteix una pregunta parlamentària, és que TV3 us pagui 3.000 quilos a l'any per drets de televisió. Però qui collons vol veure l'Espanyol per televisió? Vaja, que gairebé m'hauria agradat que el Barça caigués a la UEFA per eliminar-vos nosaltres mateixos i arrodonir el millor any de la història.

L'ALMAX
El periodisme d'investigació continua elevant el nivell. El franceset de Le Monde assegura que ha vist una planificació de la preparació física feta pel carnisser Fuentes. On s'intenta que els jugadors estiguin al màxim pel Mundial. Normal, és el que més interessa al Barça. Si li interessa, la setmana vinent penjo una planificació per aquesta temporada feta del meu puny i lletra amb especial intensitat marcada sobre el Gamper.

AFTER HOUR
Ojo que la Bruixa European Tour acaba l'any amb força. Després de mostrar la seva indignació per no haver anat a Bremen, ha estat convocada pel FIFA World Player a Zuric. Per continuar la gira, apunyala qui sigui.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

aquesta tensió sexual mal resolta...

Anònim ha dit...

aixo son gelos cansalader!!
tots amb la bruixa!

Anònim ha dit...

Cansalader, n'hi ha que no passàvem de Huelva i ara no passem de l'Hospitalet. Que et queixes de vici!

Anònim ha dit...

Jo voto perque el empasacigrons del David Moner, el pixapiules del Doñate i el pijo aquest del Ramon Basiana, que viu l'històric triomf de l'hoquei català mentre fa les compres de Nadal a Macy's amb tota la familia patinant al Rockefeller Center facin un cop d'estat i fotin al carrer al tripartit. Amb ells sí que riurem i no amb el soso del Montilla, l'acarajat del Saura i l'intens del Carod!!!. Aquests tres cagabandúrries han aconseguit que els germans Marx siguin més ensopits que les germanes Brontë i que la Trinca siguin com els Panchos cantant boleros.
Han aconseguit que ser català sigui una cosa així com ser belga a Holanda, de Lepe a Sevilla, o de Idaho a Nova York. Senyors i senyores, assumim que som els TONTOS DEL POBLE i que estem aquí per que s'ens pixin a la boca.
Ells tenen els seus assessors, els seus 'Avuis' els seus 'Bastés' i les seves 'Coms' i 'Catalunyes Ràdios' que els hi riuen les gràcies i els permeten conèixer Macao, Fresno, Roma i a partir d'ara els bonic llogarets com Cochabamba, Asunción, Lima, Mar del Plata, Ayacucho....sempre amb despeses pagades i amb dietes a canvi de fer quedar als catalans com babaus.
Només a una ment malalta se li pot acudir posar el país en ridícul apuntant a la Federació Catalana de Patinatge a la Confederació Sudamericana. Per qué no han aprofitat el llençament del coet Arianne amb el nom de Barcelona (un altra imbecilitat per abocar diner públic) per fundar la Federació Lunar de Patinatge i que aquesta accepti a Catalunya?.
Es tan difícil fer una digna reivindicació nacional sense fer el ridícul ni semblar imbècil?.
No s'adonen que ara ja no fem ràbia a Espanya? Només fem riure.
Per tant, fora el tripartit i fem de Catalunya una gran Port Aventura. Ambs selecció d'hoquei, eh? això sí
Ascaso, asquejat

Anònim ha dit...

ascaso, ets molt gran!!

L'alcalde, indignat amb el cansalader i la seva enveja de la bruixa

Anònim ha dit...

Cansalader, has quedat retratat tu solet. No tinc cap problema a renunciar a aquest viatge "marron" sobretot tenint en compte que el sacarina m'ha enviat al seu jefe...

Cent per cent d'acord amb Ascaso, a més de ser provincians ara som la riota de tothom. Aquesta gent de l'hoquei cada cop em cau pitjor, amb el permís de la jefa.

La bruixa