dijous, de setembre 14, 2006

EL DIMARTS SEMPRE TROBES ALGO OBERT... (PER AIXÒ NO ESCRIC FINS AVUI...)... pel petit bisbe arlequinat

Això és indigne. Què a hores d'ara, matinada del dimecres al dijous, encara no se sàpiga amb seguretat si el Barça juga dissabte o diumenge és lamentable. Aquesta és la lliga de les estrelles? La millor del món? M'hi pixo. Tampoc demano aconseguir el que tenen a Alemanya o Anglaterra, que des del primer dia tens el dia, l'hora i el canal de televisió de tots els partits de lliga al llarg de tota la temporada. Això, en sóc conscient, hores d'ara és impensable a la lliga espanyola. Però almenys un parell de dies abans saber quan es juga no estaria malament.
Segurament tothom tindrà els seus motius per saber-ho, però jo personalment, tinc a 15 persones pendents de si poden fer un sopar aquest divendres o no. I tot per la merda de les televisions i no sé quin merder, que evidentment ha de ser econòmic, és clar.
Aquest cop la culpa, diria, és de la lliga; però llavors per mil altres temes, la culpa és de la Federació. La veritat és que els que manen en aquesta lliga de les estrelles són lamentables: Villar, Tebas, els àrbitres, els comitès de competició...

Per cert, canviant de tema i parlant de la Champions, que gran el desembarcament d'Antena 3 al Camp Nou. La televisió oficial del Reial Madrid va venir amb tots els seus elements: Luque, Manu Sanchez, Matias Prats i el paper de fumar Eva Turégano. Està superprima... Tants disgustos del Madrid li han fet perdre pes a aquesta pobre noia... Menció especial pel "peladilla": a peu de gespa, aguantant estòicament la pluja, amb uns cascos d'aquells grans d'estudi, i barallant-se amb la UEFA i Txemi al final del partit per posar protagonista! Sí senyor! Hi ha gent per qui els anys no passen!

MISSA D'ONZE

Ja sé que els inalàmbrics radiofònics estem en perill d'extinsió. Però abans de desaparèixer seria d'agrair ser tractats amb una mica de carinyo. En els partits al Camp Nou gairebé no tenim lloc perquè està ple de polícies. Algú de la nombrosa família de Ciutat Badia podria pendre nota i pensar en uns seients, unes cadires, un lloc al cap i a la fi reservat pels inalàmbrics? I en els partits de Champions, a tot Europa et donen aquella magnífica entrada d'observer que et dona dret a veure el partit tranquil·lament assegut a la graderia en un seient, i no has d'estar pendent com al Camp Nou que cada dos per tres et facin aixecar i canviar de lloc. Tant costa reservar 10 seients als inalàmbrics? Som persones.

BENEDICCIÓ

La bruixa ja ha acabat les seves vacances que l'han portat un parell de vegades a la bonica ciutat de Nova York. Benvinguda!! Aquests dies tindrem ocasió de veure-la per la sala de premsa del Camp Nou abans no marxi a Londres de compres com cada any, amb l'excusa d'un cap de premsa antipàtic.
Cansalader, demanes que la gent raji més. I tu ja n'hi escrius. Predica amb l'exemple si us plau, no com el teu jefe per exemple. (Rajada gratuita, ho sé, però em venia de gust...).
Gent del pacte grietas: espavileu!! Què ja hem perdut un parell de jornades de lliga i una de Champions!!!

ARLEQUINATS

Amics, ja som liders!! Després de dues jornades, el Sabadell és lider del grup 5è de Tercera Divisió, empatat amb el Reus; però amb millor goal-average després de guanyar 2 a 4 al Castelldefels, en un partit on l'afició sabadellenca triplicava la local. Aquest diumenge a les sis, a la Nova Creu Alta, Sabadell - Rapitenca. L'ascens és més a prop!

1 comentari:

Anònim ha dit...

si rajeu de que es parli de bàsquet, no podeu caure tan baix i parlar cada setmana d'infrafutbol.