dissabte, de setembre 23, 2006

PORTO MÉS DE CINC HORES ESCOLTANT L'ASSAMBLEA Pel futur alcalde de Laxe

Ha estat com una espècie d'exercici sadomasoquista, he encès la ràdio a dos quarts de cinc de la tarda disposat a comprovar fins a on era capaç d'aguantar i he superat tots els pronòstics. Em poso a escriure quan queden deu minuts per que començi el Betis-Reial Madrid i arriba el moment de deixar a Laporta i els amics de Rac1 per veure el partit.
Això de l'assamblea s'ha d'acabar. És una farsa intolerable, no pot que ser que aquesta conya duri més de sis hores per no decidir res, ja que tots sabem abans de començar que aprovaran tot el que proposin. On s'ha vist que un club que té més de 150.000 socis aprovi el pressupost amb una assamblea a la que només participen 800 freaks i que al final del dia no són més de 80.
El tram final de l'assamblea ha estat patètic, cada soci escombrant cap a casa seva i preguntant per els seus interessos personals. No ens importa si una senyora diu que no pot agafar el 15 per tornar a casa després dels partits, si un noi no troba abonament per el seu germà de 12 anys i molt menys ens interessa escoltar al ex directiu 'la cobra' Rovira fent la pilota a Laporta possiblement buscar entrar en alguna història relacionada amb el club.
No rajaré de Rac1 per fer l'assamblea en directe, ja que jo mateix he fet de malalt i l'he escoltat sencera, amb una petita interrupció per culpa de la siesta, però només faré una observació dedicada a l'amic Basté, que sé que moltes vegades llegeix aquest blog. No li pots demanar als oients que et diguin quin dia es juga el Barça-Sevilla o quin és l'aforament del estadi Olimpic d'Atenas, en tot cas has d'informar tu als oients i no al revés. I si no ho saps, ho mires a l'ordinador, que això amb google són uns segons.
Per tancar el tema assamblea, proposo la propera temporada fer una transmissió de l'assamblea cómica, per riure dels freaks que hi participen. Hem de trobar una emissora que ens permeti fer una transmissió especial, a càrrec dels membres del Komando.


SWEET HOME PERALADA
Encara es parla de la suposada polèmica per el no de Samuel Eto'o a contestar una pregunta en català. Hem perdut moltes hores amb la tonteria del idioma i ningú ha muntat polèmica per el fet realment preocupant, que és que Eto'o ens deixi plantats per una pregunta que no li agrada. No oblidem que no és el primer cop que ho fa. Però aquest colectiu lamentable nostre, en el que quasi tothom es mou per interessos personals i per egoisme, no ha estat capaç de muntar polèmica pel fet de que Eto'o ens planti i si per no contestar a una pregunta en català, convertint a la periodista que li va fer la questió en la Juana de Arco del periodisme esportiu.

CIUTAT BADIA
La noticia a Ciutat Badia és que seguim sense noticies. No hi han canvis, no hi han incorporacions i tot segueix igual, cosa que en aquest cas no sé si és millor o pitjor. Jo fitxaria Borja Bilbao...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vull fer la assemblea freak!

Cansalader

Anònim ha dit...

Lamentable komando. Ningú m'ha agafat el telèfon, tret de l'escolta. Tot un clàssic...

Bisbe

Anònim ha dit...

M'afegeixo a la moció pro Borja Bilbao

Anònim ha dit...

Borja Bilbao al Barça ja!. Així arribaria algun jugador a la zona de premsa escrita durant les zones mixtes...que ara mateix..res de res
Escolta