divendres, de setembre 29, 2006

ESCRIURE DIUMENGE Pel futur alcalde de Laxe

Ho sento nois, però ahir vaig arribar molt tard de Bremen i demà marxo a Bilbao, no he tingut temps de seure amb calma davant l'ordinador i per evitar escriure un breu, com ha fet el Sacarina, aplaço fins divendres l'aparició del meu article. Però aviso que faré honor al nom del blog i el Barça, el seu president i els amics de Ciutat Badia rebràn de valent. Estic calent. Van a haber ondonadas de hostias, que diria el mític Manquiña.
Només diré que els subnormals aquests dels borbons dels que rajeu (estic d'acord amb tot) informen via SMS del futur naixement d'un altre subnormal, mentre que al Barça ha de remoure cel i terra per saber quina lesió té un jugador. Per no parlar del fet d'amagar les proves o de segrestar els periodistes a l' avió per que ningú tingui imatges d'Eto'o... No segueixo que m'escalfo i em quedo sense article.
Diumenge més. Ho sento.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Dues reflexions.
1) No digueu subnormals quan us referiu als imbècils. Els imbècils són miserables i molt pitjor que la gent que té síndrome de down. Una gent que res té a veure amb la familia reial ni amb els imbècils trepes i mamons que fan ASKOPENA.
2) No us queixeu dels Borbons. No serveixen per res. Es cert, però nosaltres tampoc. I els coneixem des de el segle XVIII. Serveixen per fer regates, tenir edemes cerebrals per culpa de la coca mentre fan spinning, per felicitar el nadal, per batejar fragates i per moquejar als Jocs Olímpics mentre un desfila vestit de pajillero pederasta mal follat a les dutxes d'un reformatori filipí al temps que la seva germana petita es follava a la selecció en plé de waterpolo amb gorro i orelleres. Es el què hi ha, però com a mínim els coneixem i no donem opció al poble a que els trii en unes eleccions. Si això fos una república i el càrrec de cap d'estat depenguès de tots aquells que ens llegeixen, escolten o veuen la tV, totes aquestes mamonades les faria Patricia Gaztañaga, Pipi Estrada, José Maria Aznar o José Luis Moreno. I si Catlunya fos independent (ja, ja, ja) em veig a Marina Rosell, el cuiner gai de torn (qualsevol dels 743 que surten a TV3) o Antoni bassas com a president de la república.
Atentament
El cronista dels millor panys de la nostra viga

Anònim ha dit...

No sé qui ets, però ets brillant

Cansalader

Anònim ha dit...

Ei, manifesta't. Surt de l'armari i els diumenges són teus!. Quina gran rajada!

Anònim ha dit...

Cronista, posa't en contacte amb mi, que cedeixo contrasenya a bon preu

La bruixa

Anònim ha dit...

Els millors panys de la nostra viga, o de la nostra figa?

Anònim ha dit...

companys, hem de fitxar a aquest bon home, sigui qui sigui!!

L'alcalde