diumenge, de setembre 10, 2006



PERDONEU EL RETRÀS Pel futur alcalde de Laxe

Aquesta setmana he trigat una mica en penjar el meu article, però és que el cap de setmana ha estat una mica complicat i entre la feina i la ressaca no havia tingut gaire temps de seure davant l'ordinador. I començaré la rajada atacant a Matilde/Maribel i a l'advocat defensor, que segueixen sense dignar-se a aparèixer per aquest blog després de les vacances.
Abans de comentar l'irrupció d'un hacker anonim aquesta setmana, començaré parlant de Ciutat Badia i del mateix tema de la setmana passada. Malhauradament no hi han hagut novetats, el que mana segueix manant i el que va ser apartat del seu càrrec segueix apartat. Seguirem esperant novetats, l'esperança és l'últim que es perd. De moment tampoc s'ha produit cap incorporació, estem tots pendents d'aquesta persona, a la que només li podem donar un consell, que no treballi molt bé ja que en aquest cas el 'premi' és un canvi de tasca dins el departament.
Suposo que molts us estareu preguntant que és aquesta foto que encapçala el meu article. D'altres haureu reconegut de seguida la taula i el despatx, que desde fa uns dies estàn buits. Dissabte vaig anar allà abans del partit, a molestar una mica i a abraçarme, però faltava alguna cosa molt important, faltava un dels dos titulars del despatx. Ens haurem d'habituar, però el primer dia va ser xocant i així ho reflexa la fotografia, la tristor que transmet ara aquesta taula buida.
Aquesta setmana un estrany va deixar un article anònim en aquest blog, que va ser esborrat per un malentès. Gràcies per la felicitació i sobre el consell d'iniciar un altre blog perque ens coneix massa gent, jo crec que al contrari, ara que som mediàtics i tenim molts lectors a Ciutat Badia és el moment de fotre més canya. I sense oblidar mai el nom del blog, rajar per rajar, que és veritat que darrerament estem molt tous, massa.

CIUTAT BADIA
Haurem de tornar a fer el recompte de jugadors que surten per la zona mixta, així com els dels jugadors que passen per la sala de premsa al llarg de la setmana. Acaba de començar la temporada i ja se'ns torejen. Dissabte, després del partit amb Osasuna, només van sortir Iniesta, Edmilson, Sylvinho, Zambrotta, Messi i Deco. Jugadors titulars com Márquez, Valdés, Etoo, Xavi, Thuram o Ronaldinho no van passar per la zona mixta. Així no anem bé, ja que després es queixen de que els aturem massa estona. Culpa seva per no treure més.

SWEET HOME PERALADA
L'alcohol va provocar una confessió de la novia de l'amic Calsereno. Sembla ser que el nostre company de blog fa obres a casa i ara estem planejant la renovació del bany. La seva companya aposta per posar una banyera, però ell vol una dutxa i un bidet... El cansalader n'és testimoni.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

jo vaig sentir una altra confessió que no comentaré en públic. de moment.

sacarina.

Anònim ha dit...

Sacarina, després vas acusant l'altre gent de deixar les rajades a mitges...

Anònim ha dit...

en sóc testimoni. Sacarina, cada vegada que vas al bar de l'alcalde et fots en un jardí.

Cansalader