dijous, de gener 26, 2006

DIJOUS SURTO
...pel Sacarina.


- Els Estats Units han envaït l’Iraq perquè Sadam Hussein acumulava un estoc d’armes de destrucció massiva apuntant al món civilitzat i, a més, treballava en col.laboració amb Al Qaeda.
- Els dos de Mili Vanili canten molt bé.
- David Meca ha necessitat un milió de braçades per connectar la península i les Illes Balears (feu comptes: cada metre són dos braçades i la distància que va nedar són 110 kilòmetres. 110.000 metres. 220.000 braçades. Ja ho veieu, tinc debilitat pel tema Meca).
- L’exèrcit espanyol es va depurar després del 1975 i està ple de demòcrates (aquí no m’estenc més perquè igual em denuncia el Ministre Bono).
- Federico Jiménez Losantos és bona persona (per això també em poden denunciar)
- Alejandro Echevarría té una ideologia que podria compartir la majoria de ciutadans de Catalunya.
- La masturbació provoca ceguera a determinada edat (hem comprovat que la bragueta de Camprodon hi veu bé, no?)
- El Rei dels espanyols té una feinada de por, la Infanta Elena és “guapa, elegante e inteligente” y el Marichalar va tenir una ambòlia metre entrenava al gimnàs.
- Déu existeix.
- Espanya és candidata a guanyar el Mundial.
- El Gustau Galvache no ha vist al periodista més voluminós de la sala de premsa quan ha demanat tanda a l’última roda de premsa de Rijkaard.

Tot això tan estrany és un recull improvisat d’algunes de les motos que ens han intentat vendre els últims temps. La més recent encara m’indigna: els quatre partits catalans democràtics serien capaços de treballar units per un Estatut digne per a la gent de la meva edat i no es vendrien per interessos partidistes. Uff, vist amb perspectiva és més creible David Meca que aquests impostors.

Tallat sense sucre

Aquest matí Deco i Puyol representaran al Barça en un acte de la Fundació La Caixa i el Departament de Benestar i Família contra la violència. Està molt bé que el Barça s'impliqui en aquesta campanya. Ara bé, Deco s'expressarà avui contra la violència mentre que a l'últim partit de Lliga el van expulsar per agredir Gurpegi. I les imatges de Puyol pegant-se amb Vicente han donat la volta al món.

Gintonic de Bombay


Segueixo sense sortir de nit, sense fumar i fent dieta. Sóc un pobre home.