divendres, de gener 20, 2006

SÁBADO, SABADETE... per Maribel

Ja està bé. Prou powerpoint! Prou motxilla!Prou!No hi ha pitjor tortura en aquest món que assistir a una sessió d’economia avançada del senyor Ferran Soriano (rima fàcil). I més encara quan aquesta es produeix un divendres, i a les onze del matí! Una hora indignant, o no, apreciat bisbe? D’acord que la senyora Maribel va arribar tard, però només va ser un quart d’hora, i per un problema de trànsit - Per cert, aprofito per dir que estic fins a la punta de ... (Pasqual tampoc va poder acabar la frase) de les putes obres a la nacional C-55 - Tornant al tema, que una cosa és presentar-se quinze minuts tard i una altre aparèixer quan ja estan retirant el panell de publicitat. I és clar, li ha tocat a la bruixa passar-li la roda de premsa al bisbe. Un consell bruixa, jo no ho hagués fet, que aquests de l’església quan menys t’ho esperes et cremen a la foguera. Bé, estic rajant de l’arlequinat i potser tenia missa de 11. Si era aquest el cas, les meves sinceres disculpes.

El cert és que ni molt menys sóc una experta en economia, amb prou feines puc quadrar números a fi de mes entre hipoteca, benzina, i despeses vàries, però des d’aquestes línies m’agradaria fer un suggeriment. Fullejant el fantàstic pamflet que molt amablement ens ha cedit el departament de premsa, doncs resulta que el club ha doblat els ingressos en concepte de visites dels turistes al museu i a les instal·lacions de l’estadi. No cal que m’ho demostrin! Si es que al final m’acabaré trobant un guiri al quartet dels xdsi!!!!! Els dies que no hi ha partit, el Camp Nou sembla Lloret al mes d’agost. No hi ha lloc per aparcar per què l’esplanada està plena d’autobusos, vols anar a la sala de premsa i has de fer autèntiques ziga-zagues per baixar per les escales, ... En definitiva, un escàndol. Per si això no fos poc, a sobre tenen més drets que els periodistes i gaudeixen de certs privilegis com per exemple el de poder accedir a la zona vip a la llotja, per on surten els jugadors per anar al pàrquing. En canvi nosaltres hem d’estar en una llista, prèvia autorització del departament de premsa, sinó et foten fora.

A pendre pel sac el tour guiat!!! Posem a la venda un dvd interactiu al mateix preu que l’entrada i que els follin. Perdó pel vocabulari però és el que té haver-se criat en un barri humil d’una odiosa ciutat del vallès oriental, sentint camela a tot drap pel celobert. Espero que això serveixi d’atenuant per l’advocat defensor abans d’emetre qualsevol judici.

GATILLAZO

Aquesta setmana hem assistit a un dels finals més tristos dels darrers anys. S’ha acabat PASIÓN DE GAVILANES (silenci compungit). Això és un culebron i no aquestes imitacions lamentables del cor de la ciutat, o vent del pla, o com li vulguis dir. Als nostàlgics sempre ens quedarà la campanya de rebaixes del corte inglés, o seguir el programa nefast per trobar parella que fan a antena 3 a les tardes i que presenta el Miguel Marrón.

L’ORGASME

Mai havia pensat el que es podia fer amb un tros de gespa....