dimarts, de gener 24, 2006

ELS DIMARTS SEMPRE TROBES ALGO OBERT... pel petit bisbe arlequinat

Al Barça hi ha moltes coses lamentables: la pudor a cloaca o a merda directament, que fa cada dia la sala de premsa; el caràcter del seu capità (algun dia en parlaré; ho sé, no és la primera vegada que ho dic i encara no ho he fet. Paciència.); els textos que s’escriuen en els comunicats mèdics, per escriure això, millor no dir res; la feina (feina??) que fa Balduci en alguna secció del club... Però sobretot hi ha un aspecte que a mi em fa molta ràbia: Barça TV. Com tenir un canal de televisió propi amb un pressupost més que acceptable i fer una programació d’autèntica pena. Matadepera Televisió és millor que Barça TV. Us ho asseguro. I amb una mil·lèsima part dels recursos tècnics. Només amb una mica de bona voluntat i professionalitat es milloraria tot plegat. Per començar: a qui li interessa l’insuportable programa de cuina que fan?? Si tenim en compte que la majoria de gent que li agrada el futbol són homes, a mi que m’importa veure a Txiqui cuinant uns macarrons o a Massip un filet!! Un altre programa: l’habitació dels miralls: sembla que li estiguin fent un interrogatori pitjor que els de CSI. Amb una poca gràcia... Avui al matí encara feien els gols del Zamora!! Vale que va ser un 6 a 0, però contra un segona B i ja fa tres setmanes!!!

De moment han fet fora a la directora. No la conec. Però dura menys que un entrenador del Madrid. Només fa un any que l’han fitxat i ja se l’han carregat. No sé a qui posaran. Però per millorar el coi de canal aquest és molt fàcil. Que parlin amb alguns dels periodistes que van habitualment a la sala de premsa del camp nou i els donaran algunes idees millors que tots els programes que fan ara junts. Si nosaltres omplim diaris, televisions i ràdios sense ser el mitjà oficial, imagina’t si a sobre ets el mitjà del club. Una mica de ganes, i segurament, dels 300.000 que són al departament de comunicació algú hi haurà que sabrà algo de com portar la televisió. Evidentment no m’estic referint a Eduard Pujol, perquè, amb tots els respectes Eduard, el teu programa també era (o és, no sé si encara el fa) infumable. I més quan convidaves a Benet. Un xaval que porta quatre dies a la sala de premsa, i només perquè va ben vestit i ven més motos que Dani Pedrosa si posés una botiga; ja ve cada setmana a comentar partits del Barça!!! Però on s’ha vist!!! Per sortir a Barça TV has d’apunyalar la bruixa??!!

MISSA D’ONZE

No m’ha agradat el debut de la Matilde. A part de netejar-se la boca amb sabó, no caldria carregar tant contra mi el primer dia. La meva Matilde preferida que vigili, perquè on les donen, les troben. I lo del cor de la ciutat lamentable. Progresses inadequadament.

BENEDICCIÓ

Aquest blog cada cop sembla que el llegeix més gent. Tots aquells que ho feu, no us amagueu, no ens critiqueu a l’esquena, ni feu comentaris a tercers. Us oferim la possibilitat de fer comentaris als escrits. Feu-ho i actueu com a homes. No com a covards.
Sacarina, no faré cap comentari de les teves bambes.