dimecres, de febrer 01, 2006




DIJOUS SURTO
pel Sacarina.


La setmana passada estava no menys indignat que avui i la fòrmula va funcionar. Per tant, procedeixo a fer un llistat improvisat i a l’atzar d’algunes coses que m’ofenen de la televisió.

- Gran Hermano.
- Mercedes Milá i la seva manera de pervertir el periodisme d’investigació.
- El tal Manu Sánchez d’Antena 3TV.
- El programa de cuina (?) de Barça TV.
- Maria Teresa Campos.
- Els tertulians del programa de Maria Teresa Campos.
- He dit ja Gran Hermano?
- Les pel.lícules de diumenge a la tarda. Els “si te operas no tendrás hijos”. Altrament dites “Estrenos TV” per una qüestió de tradició.
- La dona de l’Arús.
- Les gales “Múrcia, què hermosa eres!” de TVE.
- Ramon Garcia.
- Miss España a Marina d’Or
- Pilar Rahola.

En fi, tenint tot això… algú em pot explicar per què collons l’Albert Om I TV3 s’han de disculpar per la rajada del Pepe Rubianes al seu programa? Ah si! Perquè resulta que algú molt sensible amb el tema de la unitat d’Espanya es va sentir ofès perquè Pepe Rubianes (un còmic al qual la gent paga per veure’l actuar I dir coses com les que va dir a TV3) es va cagar unitàriament en tot. Au va, home!
Com diria l’únic president català que, demoment, no s’ha enamorat de Zapatero… “què n’aprenguin!!!”. I com diria un amic seu… “Això és can pitxa”.

Tallat sense sucre.


Anem a repartir estopa. I no parlaré de Rodríguez Santiago.
Advocat defensor: Hi ha coses indefensables. Més ben dit… hi ha personatges indefensables. Dit això… a veure si defensem més I rajem menys!.
Bruixa: per què ens parles de vostè? Cal penjar l’article dues vegades?
Alcalde I Cansalader: els retards a penjar els articles comencen a ser preocupants. Espero amb ganes un nou episodi del culebrot Ciutat Badia on no hi sonin només els violins.
Matilde: és un condó, no? Sort de Galvache. Ups… he dit Galvache!.

Gintonic de Bombay.

Aquests dies ha plogut I m’he tornat a indignar amb la gent que tenint paraigües passa per sota els balcons I ens pren el lloc als que per sistema anem desprotegits contra la pluja. Això no és incivisme?