divendres, de febrer 17, 2006

ODIO ELS PUTOS DIVENDRES Pel futur alcalde de Laxe

Puc semblar repetitiu, però avui tornaré a parlar de Henrik Larsson. L'amic suec segueix sent un ídol per la gent del Camp Nou i un autèntic fill de puta per els periodistes que segueixen el dia a dia del Barça. Torno a fer una crida a tots aquells que tenim opcions de fer canviar la opinió del soci i el 'patitzant' per que deixen d'estimar i idolatrar a aquest idiota.
No sé si quan parla es fa el suec o ens pren el pel, però dijous va confirmar que no és una bona persona. Després de molts mesos atenent als mitjans únicament a les zones mixtes després dels partits, el senyor Larsson es va dignar a parlar a la histórica zona mixta de dijous (històrica pel fet de ser la primera en tota la temporada i ja estem al febrer...) i per un cop vem sentir la seva opinió abans de llegir-la al mític Afton Bladet. Però el impostor aquest ens la va tornar a fotre. Tot i que se li va preguntar si ja sabia quin seria el seu futur, ens va dir que no i acte seguit va marxar a tancar l'acord amb el president del Helsinborg suec, que l'estava esperant amb uns companys d'una tele sueca.
Sembla que a aquest personatge li permetem tot i no passa mai res. Si entre tots li fotem canya, segur que al final la gent canviarà d'idea i deixaràn d'idolatrar aquest impostor. Seguirem lluitant!

A COR OBERT
Avui estrenem nova secció mèdica, que comença amb la definició que he trobat al diccionari del que és una tendinitis crónica: Dícese de aquella lesión imaginaria que permite ser duda antes de los partidos importantes para después volver al equipo como el gran héroe salvador, que exime de atender a la prensa en la zona mixta y que es la excusa ideal para no jugar partidos con la selección autonómica. No sé de que em sona...

CIUTAT BADIA

El capítol d'avui està dedicat a Andrea Balducci, aquell entranyable membre de Ciutat Badia que va arribar apadrinat per Cristina Cubero i Roberto Martínez i que destaca per portar tres anys al club sense fotre ni brot. Si pensem en les preguntes que han fet als darrers anys els membres de qualsevol mitjà oficial del club o de Ciutat Badia en rodes de premsa al Camp Nou, es podrien comptar amb els dits de la mà de Lula da Silva. Però aquesta setmana el mític Balducci va trencar aquest silenci per fer una pregunta infumable i teledirigida a la presentació del llibre Mites del Barça, un recull en el que per cert apareix Mark van Bommel... L'aparició de Balducci va ser molt celebrada a la sala de premsa.

SWEET HOME PERALADA
Quin membre del Komando ha dit avui "una cosa és a qui em follo i una altre a qui em vull follar"? S'admeten apostes sobre l'autor/a d'aquesta frase.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aposto pel bisbe