divendres, de març 10, 2006

COMPLICITATS DEL PRESIDENT FORASTER
Pel Cansalader i el Sacarina des de Saint Denis (per culpa de Vueling)

Comunicació des de Saint Denis. Dos 'sujetos' que fa 20 hores que estan desperts perquè les seves empreses no els van voler pagar una nit d'hotel em dicten un missatge contra les complicitats franco-espanyoles del president (tesi doctoral a la Sorbona).

Un eufòric president que no ha sabut dissimular la seva alegria ni davant dels directius del Benfica ha passat absolutament dels mitjans catalans desplaçats a París per escoltar les seves interessantíssimes impressions i, en canvi, no s'ha pogut resistir a un micròfon mamallut de la televisió espanyola ni tampoc al 'savoir fair' de la ràdio internacional francesa. Que faci declaracions a Barça TV és perfecte i fins i tot necessari però si demana complicitat als mitjans de Barcelona i els obvia per fer declaracions als estrangers s'haurà d'acabar pintant les complicitats a l'oli.

Afortunadament Laporta no va als sortejos sol com acostumen a fer la majoria de directius d'altres clubs sino que viatja en comitiva reial. Aquest cop li va tocar al portaveu Begiristain i a un directiu amb nom d'animal més eficaç organitzant sortides nocturnes que en les seves poques atribucions a la junta.

1 comentari:

Comando Peralada ha dit...

Només un aclariment. El micròfon mamallut és, en realitat, un micròfon MAMELLUT. Després de donar-li moltes voltes vaig acabar descobrint què volia dir el que em dictaven. Disculpes.