dissabte, de març 18, 2006

SÁBADO, SABADETE... per M&M (Matilde & Maribel)

S’apropa la primavera, aquesta època de l’any on tothom està depressiu, al•lèrgic o enamorat. Però el pitjor d’aquesta odiosa estació és l’entranyable BBC. Sí amics, bodes-batejos-comunions, tot concentrat en els mesos d’abril i maig. I és clar, si tens la mala sort de tenir BBC, doncs a tornar-te boig per comprar modelet, els calers del regal, etc. I després, la mandra que fa haver-te de trobar amb segons quins familiars, amb els que no tens cap tipus de relació més enllà de la que mantens en aquest tipus d’esdeveniments.
S’ha de dir que els batejos i les comunions són molt més light en aquest sentit. L’únic problema el trobaríem en la merda de samarreta o piloteta dels collons que t’entxufen perquè la signin els mites. S’agraeix per cert la gran tasca dels empleats del vestidor per falsificar firmes, un fet que en moltes ocasions ajuda a accelerar el procés o si més no t’evita haver d’aparèixer a la zona mixta carregat de souvenirs blaugrana, alhora que has d’aguantar la llibreta, el bolígraf, el rotulador permanent, el micròfon, el minidisc, i anar traquejant.
El tema casaments ja és més delicat. I més encara quan en contes de disc jockey, hi ha el ‘duo fantasia’, que et fa versions a ritme d’òrgan de ‘antes muerta que sencilla’, ‘la camisa negra’ o ‘el baile del perrito’ entre d’altres grans hits. I què dir de la música hortera que posen entre plat i plat. I tothom fent l’imbècil amb els tovallons. I el menjar, que no s’acaba mai. Alguns però sembla que venen de fer una vaga de fam. Bueno, per no parlar del típics que agafen la taja universal i la lien molt.

En fi, que jo aquest any tinc dos batejos i tres casaments. Encara estic a temps de desaparèixer del planeta.

GATILLAZO

Ahir a la nit, quan tornava cap a casa, us haig de confessar que vaig tenir certa nostàlgia. Aquell cas antic donostiarra, el pintxos, la platja de la concha, però sobretot, bataplan... si carinyets meus, aquesta nit us he trobat a faltar, fins el punt que he marxat al llit amb el mòbil engegat, esperant la vostra trucada a les 6 de la matinada i... No m’heu trucat cabrons!!!!!!!! Només disculpo a l’alcalde, que per un dia ha fet bondat. Per cert, estaria bé que s’identifiquessin els responsables de la trucada a Pamplona, ja que degut a l’estat etílic dels mateixos no he estat capaç de reconèixer les veus.

L’ORGASME

No entenc perquè tant d’interès en que us expliqui les meves fantasies sexuals. Ho sento moltíssim però no hem fareu donar més detalls dels que ja coneixeu.

LLET MERENGADA

Estrenem secció. En adonar-me que cada setmana l’equip de la capital em dona motius per rajar d’allò més, he cregut convenient que els pals al Madrid es converteixin en una costum. Ara resulta que Benito Floro dimiteix. Segon director tècnic en una mateixa temporada que plega. A més, van de cul per trobar un entrenador, que si Capello, Wenger, Benitez, Ancellotti, que si torna Del Bosque amb Camacho i Hierro... I a tot això, aquesta setmana li ha tocat rajar a Michel Salgado ‘orzogüei’. Això sí que és una casa de putes i no el Riviera.