divendres, de març 31, 2006

DESENMARCAREM EL TALP...

Escric indignat per un dels comentaris apareguts en la notícia signada a l'aeroport dilluns al migdia (estaria bé que algú expliquès perquè a l'aeroport).

Està claríssim que hi ha un talp... Talp, maco, està molt bé donar lliçons de bona conducta però si només et fixes una mica, només una miqueta, de seguida veuràs que el blog es titula 'rajarxrajar', el que significa que la rajada es pot fer amb o sense argument. Pa que te enteres...

I n'hi ha més per tu... Si aquella roda de premsa era per guardar no era perquè sí. Es va decidir conjuntament amb el departament de premsa del Barça. Recordo la conversa perquè hi participava. Suposo que tu encara no havies arribat perquè, no se si ho saps, els entrenaments són a la Masia. Si es decideix guardar una roda de premsa és per evitar que es faci el dia que toca a una hora intempestiva com les 9 del matí.

Les agències deuen tenir les seves normes, també altres empreses de comunicació les tenen. No es tracta d'això, es tracta de funcionament entre companys.

Un advocat hauria de dedicar-se a defensar, i si no m'equivoco tu d'això en saps, però el teu escrit és INADMISIBLE...