dijous, de març 23, 2006

DIJOUS SURTO
...pel Sacarina.


Proposo que declarin el 17 de març, divendres passat, el dia Internacional del Mosso d’Esquadra. Si fem homenatges als àrbitres del futbol espanyol, també podem dedicar un dia a la nostra policia. Per als barcelonins que encara no els coneixíeu, aquí els teniu. Són uns tios capaços de muntar un cristo monumental contra 300 “niñatos” amb ganes de gresca. Són uns tios d’uniforme que veuen com es crema un contenidor davant d’un dels bars més històrics del Barri antic i no tenen esma d’agafar un extintor per apagar el foc. És que, clar, el reglament diu que cal esperar els bombers.

A ells algú els va donar l’ordre d’evitar el botellón a la Rambla del Raval i el seu cervell privilegiat es va dedicar exclusivament a això. Què professionals! Fins al punt que van evitar un delicte flagrant. Un pobre home va sortir d’un bar d’aquells on s’afusella als fumadors per ingerir una mica de nicotina a l’aire lliure. Es va emportar una cervesa que estava consumint a l’interior del bar on no podia fumar. Resultat? Gairebé s’endú un cop de porra d’un Mosso per beure a la via pública. Tot això mentre uns metres més amunt algú robava les sèpies congelades de la Sirena. Però, és clar, les ordres eren evitar el botellon a la Rambla del Raval.

Tallat sense sucre

Em sumo a la proposta de la Bruixa en el tema Padel. Hi ha una parella que es va fer molt la xula i que va perdre estrepitosament un repte impossible. Hi ha una parella de padel, la mateixa que està a punt de desfer-se per falta de confiança. Es van comprometre a pagar o a un doble o res a la desesperada. De moment, res de res. Quin mal perdre!.

Parlant de la Bruixa, enceto públicament la campanya perquè s’acabi el boicot injustificat i injust de Barça TV a la seva persona. Per què el club no permet que la Bruixa aparegui com a comentarista a les transmissions dels partits del canal oficial del club en una temporada tan especial?. Ens llegeixen a Ciutat Badia? Creieu-me, se’n mor de ganes.

Gintonic de Bombay.

Companys, estic preocupat pel Bisbe. No només perquè no hagi complert el seu compromís de cada dimarts. Segons pot avançar el rajarxrajar de fonts ben informades pròximes al Bisbe (Padilla, vaja) la policia nacional va trobar el nostre amic amb un altre home a altes hores de la matinada en una plaça inhòspita de Sabadell. Segons sembla, la Policia va interpretar l’escena com una trobada amorosa entre dos homes. Tranquils, no hi va haver detencions, però és la segona vegada en una setmana

1 comentari:

Anònim ha dit...

Malaga la nuit. Un desafiament. Dos homes sota sospita. A Donosti un va deixar l'Estrella Galiza per la Coca Cola i l'altre va descobrir que hi ha humans que fan pipí de peu que també fan petons. Málaga, bressol de Chiquito els espera. I Big Brother us vigila.