dimarts, de març 07, 2006

EL DIMARTS SEMPRE TROBES ALGO OBERT... pel petit bisbe arlequinat
Lamentable!! Crash millor pel·lícula de l'any!!! Permeteu-me que avui parli de cinema i no de futbol. Més que res perquè està apunt de jugar-se el Barça-Chelsea i digui el que digui quedarà desfasat d'aquí unes hores. I com que ara sóc un crític cinèfil que surt fins i tot per la tele, em veig en cor d'opinar del setè art i de la glamourosa dels òscar de Hollywood.
Voldria donar les gràcies a Padilla (que a partir d'ara serà "el despertador" per la seva bona fama d'agafar el telèfon al'hora que sigui) i a l'alcalde. Vale, i al sacarina una miqueta també. I mira, al cansalader, que per una vegada ens va agafar el telèfon també.
Mireu, que guanyi Crash és lamentable. Una pel·lícula que parla de racisme, com si no en tinguéssim prou d'aquest tema aquí amb l'Eto'o. Però per sort, no va guanyar Brokeback Mountain, que com acertadament explica "el despertador" el seu nom és una premonició de l'argument de la pel·lícula Broke+Back = trencar el darrera o petar l'ojete per entendre'ns. Una pelí lamentable que viu de la polèmica homosexual i prou.
Per cert, més lamentable encara la cançó guanyadora. Els quatre negres raperos cantant una cançó que feia pena, i que podria estar dedicada a Mourinho: "It's hard out here for a Pimp" És dura la vida per un xulo. Pensar que el cinema havia tingut grans músicals o grans cançons de Disney i ara hem de veure aquestes mariconades.
I menció a part pels dobladors en directe de la cerimònia de la retransmissió del plus. Horrorós. No van pillar cap acudit, es perdien i no en tenien ni idea de cinema. El plus ja es podria gastar quatre duros amb uns traductors bons. Fins i tot Mourinho ho faria millor.

MISSA D'ONZE
En la travessa dels oscars sento dir-vos que vaig ser el digne guanyador amb 11 encerts, per devant del despertador amb 8; increíblement de l'alcalde amb 6; i lamentalbe la predicció del sacarina amb 2 encerts de 25.
Cada dia la meva carrera professional tendeix cap al cinema més que no pas el futbol. M'ofereixo per fer de crític de cinema a totes les emissores que volgueu. Se m'ha dit que Alex Gorina i Jaume Figueres ja estan tremolant.

BENEDICCIÓ
Cansalader, estàs obsesionat. Deixa ja a l'amic Alejandro en pau. Tant et costa pensar només amb tot el que ha fet pel Barça, que ha sigut molt i deixar-lo que faci la seva vida? Passaports de Saviola, Sylvinho, Edmilson i Messi, erradicar la violència i els Boixos Nois, ...
Tant us molesta que sigui amic dels jugadors i que de tant en tant passi pel Camp Nou? No hi van els amics de Ronaldinho? O d'Eto'o? O de Xavi?