diumenge, de març 05, 2006

DIUMENGE ÉS EL DIA DEL SENYOR...
Per l'advocat defensor

Més que una defensa és un consell. Cansalader deixa de rajar d'una vegada de Gasol perquè quedes en evidència. Jo et prenia seriosament des de fa anys, escoltava els teus judicis, me'ls creia però t'ha agafat aquesta dèria i estàs perdent tota la credibilitat guanyada. Deixa de parlar de bàsquet i deixa en pau al Pau. Cada cop que el rajes el tio o fot 39 punts o fa el bàsquet decisiu perquè el seu equip guanyi un partit. Serà un pal veure'l jugar però és bo, Cansalader, és bo...

Aquesta setmana tenia previst defensar un membre d'aquest comando conegut/da per una famosa frase. Em sembla fatal delatar a un company però, ja se sap, mai et pots refiar d'una bruixa. La defensa, però, la deixaré per una altra ocasió perquè l'afectada ja s'ha encarregat d'explicar-ho tot i aclarir-nos que les seves fantasies sexuals no són amb cap membre masculí del Comando sino que són, únicament, amb Samuel Eto'o.

Crec que només llepaculs de l'estil Yuste (un d'aquests nous directius) encara no s'han adonat o no volen adonar-se que el Joan Laporta és un tio prepotent, vanidós, egocèntric i moltes coses més. Aquest dissabte ho ha demostrat una vegada més en la paxanga de Sitges jugant només de davanter centre i xupant-se totes les boles que li arribaven. Al camp de futbol, un actua com és en la vida real i aquest tio només es mira el melic (això també serviria per l'ànsies de l'Eto'o). Dacord que no té dret a demanar militància i que no sap encaixar les crítiques però... des que aquest tio està de president les coses han canviat. No se si el mèrit és seu però si no ho és ha tingut l'habilitat d'aparèixer en el moment més oportú.

Ara serà l'Espanyol culpable de tots els vostres mals??? Això és indignant. Què passa? No té dret a jugar la tornada de les semifinals de la Copa perquè llueixi un amistós de merda en homenatge a un ex futbolista que ja era 'ex' fa un any quan el van fitxar? El Dépor ja vau veure que no té res... Jugarem la final!!!

ACUSACIÓ PARTICULAR

Només vull refermar-me en tot el que vaig dir de certa persona una nit de juliol de 2004 a un dels santuaris de la nit de tota Catalunya. Li vaig dir fill de puta? És un fill de puta.

JUTGE DE PAU

Crec oportú sacrificar un dels meus espais per rajar per cedir-lo a un espai que ha de resoldre un dubte. Arriben versions que desacrediten la millor jugada del dia d'Stamford Bridge. Per sort ningú ha posat en dubte la frase de la nit: "Ara et faré a tu quan puc fer Eto'o i Ronaldinho??? Aparta!!!". Que quedi clar que ningú ha posat en dubte això, sens dubte l'element més important de tota aquesta història. Però sí circulen versions que desmenteixen que el receptor de la brillant frase refusès a l'emissor en primera instància per atendre algú altre. No pretenc que s'obri una guerra però estaria bé que l'Alcalde sortís al pas...