dilluns, de març 27, 2006

DILLUNS 12:24 PM.

GMH del final significa Ginés Muñoz i el segon cognom...

EFE 3 - 27/03/2006 10:25:00 - CATALUNYA-FUTBOL-LLIGA CAMPIONS: BENFICA-BARCELONA

Rijkaard creu que Koeman vol escalfar l'ambient

El Prat de Llobregat (Baix Llobregat), 27 mar. (EFE).- Frank Rijkaard, tècnic del Barcelona, ha considerat avui que el seu homòleg a la banqueta del Benfica, Ronald Koeman, nomès pretèn crear ambient en el partit de demà a Portugal quan ha manifestat que el conjunt blaugrana arriba a aquesta eliminatòria de Lliga de Campions "una mica sobrat".
En diferents declaracions publicades avui en mitjans barcelonins, Koeman assegura que veia el Barcelona "una mica sobrat". L'entrenador del Benfica creu que els blaugrana pensen que "ja ho han guanyat tot" i ha demanat respecte per al seu equip que demà "ho donarà tot".
Rijkaard ha desmentit que el vestidor barcelonista se senti superior, "perquè no ès veritat en absolut", i ha afegit que ningú no pot presumir d'èxit "sense lluitar, sense sacrificar-te".
En conseqûència, l'holandès està convençut que Ronald Koeman nomès pretèn amb les seves declaracions que reaccioni el públic del Benfica i crear ambient a l'estadi Da Luz.
En canvi, el tècnic del Barcelona assumeix el paper de favorit que s'atorga al seu equip, "perquè ès el que diu l'entorn", però ha insistit que la seva plantilla surt sempre a complir la seva feina "amb respecte a l'oponent".
A mès, Frank Rijkaard ha elogiat el potencial del Benfica, del qual ha recordat que havia eliminat en l'anterior ronda el Liverpool, "que ès el campió de l'any passat".
"En aquest moment ja no hi ha equips fluixos a la Lliga de Campions i, en cada partit, cal lluitar per obtenir un bon rendiment", ha afegit.
Qûestionat sobre jugadors concrets abans de començar viatge a Portugal, Frank Rijkaard s'ha referit al del planter Alberto Rodríguez 'Rodri', titular aquest dissabte a Màlaga davant una sèrie de baixes en defensa que es repetirà aquest dimarts.
Rijkaard s'ha negat a avançar si davant les baixes de Puyol o Márquez alinearà Rodri a Da Luz, però ha destacat que el jugador està "preparat, bè, amb moltes ganes, però no cal posar-hi tota l'atenció, perquè un nomès futbolista no decidirà el partit".
Un altre jugador sobre el qual s'ha pronunciat l'holandès ès el migcampista Anderson da Souza 'Deco', que torna a Portugal desprès d'haver fet carrera al Porto.
Segons Frank Rijkaard, el partit serà "especial" per a Deco, "perquè ha jugat allà molts anys amb èxit i, a mès per a un equip rival del Benfica, així que el públic estarà pendent d'ell, encara que tant de bo l'afició es comporti bè i doni suport al seu equip". EFE
gmh/dar-fa
|K:DEP:ESPORTS,FUTBOL|
|N:Normal| |R:EFE-CATALUNYA|

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per què està datat a El Prat, si Rijkaard ha fet la roda de premsa al Camp Nou?

Anònim ha dit...

I seguiu alimentant aquesta bajanada, només perque no teniu ni idea de com funciona un mitja de comunicació que no sigui el vostre? A veure, una agéncia de notícies només pot embargar una informació quan la mateixa és trascendent, quan el protagonista és una personalitat rellevant o quan és una informació grabada que s'oferirá posteriorment.
En el cas de la roda de premsa abans del partit de Londres, tenint dos dits de front s'enten tot:
1) Qui va 'pactar' que fos una roda de premsa embargada?
2) Amb qui es va pactar?
3) Van respectar tots el mitjans aquest embargament? Doncs, no. Perque si hagués estat així, els diaris (no he vist en el vostre blog cap referencia a que no van respectar el 'vostre' pacte) no haguessin publicat ni una ratlla l'endemá.
Les dues agéncies d'informació EFE i Europa Press van publicar l'informació aquella mateixa tarda perque d'aquesta manera tots els diaris, pero especialment els de fora de Barcelona, tindrien la mateixa possibilitat que els d'aquí per donar la informació. Es tan simple como aixó.
Es molt fácil criticar des del desconeixement absolut, gratuit riure's perque algú es va equivocar en la data d'una informació, quan en molts casos faria riure si es transcribisin algunes informacions radiofóniques.
Apa ja podeu seguir rajant, pero si us plau amb una mica més de fonament!