diumenge, de març 26, 2006

DIUMENGE ÉS EL DIA DEL SENYOR...
Per l'advocat defensor

No voldria fer-me pesat però haig de tornar. Alguns companys de blog tenen un mal hàbit: criticar l'Espanyol a la mínima. Sense arguments reals. És com una fixació. Realment sentiu de debó aquest odi per l'Espanyol? Que jo recordi més d'un i més de dos membres d'aquesta comunitat han treballat amb regularitat en algun moment seguint l'actualitat blanc-i-blava. Que us van tractar malament? L'Espanyol és un club entranyable, familiar i...CATALÀ. Fins i tot recordo haver sentit cantar com un boig algun gol de Tamudo al més crític anti-espanyolista, eh cansalader, vibraves tant o més que jo (la Davis encara està en joc i l'haig de seguir escalfant). La final de copa és el 12 d'abril, si algú es vol apuntar...

Fa 15 dies el nostre bisbe va viure una d'aquelles 'experiències vitals'. Va entrar per un moment en el món homosexual i la reacció (dins i fora del bloc) va ser de burla generalitzada. El bisbe no mereixia aquest tracte, a tots ens pot passar o, és més, ja ens ha passat. Recordo una vegada que vaig trobar-me a un antro a un tio que anava a la facultat però que mai havíem creuat una paraula. Dins del bar, borratxo, li vaig dir: 'Ei tu vas estudiar aquí, vas acabar aquell any, etc'. El tio no em coneixia i vam iniciar conversa. Quan es va insinuar jo pensava que feia broma... Va resultar que tot anava en serio i era gay. Almenys a mi no em va fotre la llengua...

Al final es descobrirà que el tal Ginès va matar Manolete... Primer: no només va ser ell qui va passar de la nevera. Segon (i més important): si Rijkaard parla dilluns és perquè a ell, al club, a ciutat badia li interessa no perquè passès el que va passar en la prèvia del Chelsea - Barça. Allà fan i desfan pel seu interès no pel no-corporativisme de la sala de premsa. Un cop feta la defensa al senyor Muñoz donaré una dada que algun alcalde del nord-oest de l'estat no li agradarà. El seu amic de l'agència efe està emparellat (si no hi ha hagut novetat últimament). La parella en qüestió es diu Estel, és baixeta, força maca i fa uns anys treballava a City TV. Li tens encara més ràbia? Podria donar més dades que farien pujar la moral de l'alcalde però, per una vegada, serè discret i m'evitaré possibles problemes que després al blog pot entrar qualsevol. Per cert, quan va entrar el tal Ginès al blog?

OP0SICIONS A LA FISCALIA

S'ha de ser burro i tenir poques llums per entrar al drap i donar vidilla als programes grocs de telecinco. M'estic imaginant el futur de'n Samuel (o Manuel, segons la presentadora de TNT). El veig prenent el relleu de Coto Matamoros com a polemista a Salsa Rosa o A tu lado.

ACUSACIÓ PARTICULAR

Ara que parlen del nou Estatut, de canvi de lleis i de qüestions jurídiques proposo una nova llei: instaurar les penes de presó i, en casos extrems, la pena capital per als àrbitres. Són més que dolents, tots, sense excepció, i ara diuen que faran vaga perquè no cobren... Que els matin a tots!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

L'Estel del Ginés ara està a Antena 3 TV. Ho fa molt bé, però té més bigoti que en Magnum. És una explicació...

Anònim ha dit...

advocat ja coneixia la relació del tal ginés amb l'estel llobet, que es una tia de puta mare i a la que hem de barrejar per aqui.
que es lo altre que no expliques? sé que si t'apreto una mica cantaràs...

Anònim ha dit...

volia dir no hem de barrejar