dissabte, de març 11, 2006



SÁBADO, SABADETE... per Maribel

Un cop eliminat el Chelsea, estava convençuda que ens tocaria la Juventus. No sé per què però vaig tenir la sensació que el camí cap a Paris no seria fàcil i entre tots els possibles rivals, l’equip de l’amic Capello es presentava com el més incòmode. Doncs, no. Després del sorteig a la Juve només ens la podríem trobar a la final (que no sé que és pitjor). El primer escull, serà el Benfica de l’impostor Ronald Koeman, un Van Gaal en potència que menys mal, no va venir al Barça, sinó ja ens hauria ensorrat. Resulta que des de fa una setmana no es parla amb els periodistes portuguesos perquè diu que es van malinterpretar unes paraules seves en roda de premsa. S’ha de ser burro i imbècil. Aquest arriba a venir aquí, i tot i els seus amiguets llepaculs, haguéssim tingut problemes. Per cert, a veure quan triga Lluís Llanut en portar-lo al programa imfumable que presenta els diumenges a la nit. Tornat a Koeman, s’ha de ser molt egocèntric per recriminar-li al Barça que no volgués pagar-li la clàusula que tenia a l’Ajax, i en canvi poc temps després, sí que pagués la clàusula per fitxar Ronaldinho. No fotem! Amb aquest inútil a la banqueta del Barcelona, Roni estaria com al PSG, barallat amb el tècnic, asquejat, i amb ganes de marxar del club. I per si fos poc, cada dia que passa està més gordo, que deu fer segles que no se la veu amb la panxa que té.

Coses del destí. Gràcies a que Hiddink digués que no per què volia cobrar més i a que Koeman tingués contracte en vigor amb l’Ajax, vam acabar portant a Rippetto, amb el qual, ens ha tocat a tots la loteria. No només perquè ha consolidat una sistema de joc que funciona i que és l’enveja de tota Europa, sinó perquè a més, és un tio coherent amb les seves idees, és un catxondo, i està boníssim. I ja posats, aprofitaré per donar una exclusiva: sí, he tingut fantasies amb el míster.

GATILLAZO

Aquest cap de setmana torna aquest esport odiós que es diu Formula 1, o el que és el mateix, torna el puto Fernandito Alonso dels collons. I torna Lobato. Tant de bó reventi motor a cada gran premi i se’n vagi a fer punyetes amb la cantant del sueño de morfeo. Per cert, aquests ignorants que rajen de ‘Crash’, millor que es dediquin a altres coses que a fer de crítics de cinema. De les millors pelis que he vist en molts anys. Té intriga, acció, l’argument està molt ben resolt, en fi, que si encara no l’heu vist, ja esteu trigant.

L’ORGASME

Una setmana més aquest apartat està dedicat al Reial Madrid que no deixa de donar-nos alegries cada dia que passa. Eliminats de la champions, i a sobre sense ser capaços de fer ni un gol en tota l’eliminatòria, amb un Ronaldo que s’arrossega, i López Caro que com els seus predecessors tampoc té nassos per carregar-se a Raul. Molt bo el responsable de la programació de TVE que després de l’Arsenal – Madrid va col·locar la peli ‘asesinato en la casa blanca’. Una de dos, o és un visionari o és més culé que Gaspart.